Ana SayfaModaTrençkotlarınız İçin Stil Önerileri

Trençkotlarınız İçin Stil Önerileri

Trençkotlarınızı farklı bir boyuta taşıyın ve Kate Middleton gibi siz de trençkotunuzu elbise olarak kullanın. Yapmanız gereken ise trençkotunuzun bütün düğmelerini ilikleyin, kemerini bağlayın ve altına külotlu çorap giyerek babet ya da topuklu ayakkabılarınız ile kombinleyin.

Trençkotlarınızın en güzel aksesularından biri yapay kürklü fularlar olabilir. Siz de Lady Victoria Hervey'in Burberry trençkotunun omzuna attığı kürklü fularlar ile trençkotunuzun görünümüne şıklık katın.

Tüm gün kapalı bir mekanda vakit geçirecekseniz, tercihiniz etek ya da şort olabilir. Bu durumda mekana gidene kadar sizi soğuktan koruyacak parça ise trençkotunuz olacak.

Özel davetlerde giyeceğiniz elbiselerinizin üstünüze ne alacağınıza karar veremiyorsanız düz renkteki trençkotlar size yardımcı olacak.

Soğuk günlerde tulumunuz ile kombinleyebileceğiniz en iyi dış giyimlerden biri trençkottur. Özellikle renkli tulumlarınız ve topuklu ayakkabılarınız ile giyebileceğiniz trençkotlar şık bir görünüm yakalamanıza yardımcı olacak.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI