Ana SayfaGüzellikÜnlü Güzellerin Bakım Sırları

Ünlü Güzellerin Bakım Sırları

Rosie Huntington Whiteley

Günde mutlaka iki kere cildini temizleyen güzel model, akşamları makyajını temizlemek için daha yoğun ürünler tercih ederken sabahları hafif, cildi nemlendirecek ve yormayacak ürünlerle bakım rutinini tamamlıyor.

Kate Moss

Kate Moss, Stela dergisine güzellik sırrını verdi. Kullandığı en etkili ve en basit yöntemi anlatan 43 yaşındaki model, “Bir kabın içini, buz, soğuk su ve doğranmış salatalıkla doldurun ve yüzünüzü tutabildiğiniz kadar içinde tutun” dedi. Böylece şişkinliğin azalacağını ve cildin gerileceğini belirten Moss, ağır makyaj yapmaktan kaçınmak gerektiğini de sözlerine ekledi.

Taylor Hill

Sık sık paylaştığı makyajsız fotoğraflarıyla cildine bizi hayran bırakan ünlü model, duş rutinine cilt temizliğini de eklemiş. Gözeneklerin duşta daha çok açıldığını söyleyen Taylor bu yöntemle cildini derinlemesine arındırıyor.

Victoria Beckham

Somonun faydaları saymakla bitmez. Victoria Beckham'da her gün bir öğününe mutlaka somon ekleyerek Omega 3 deposunun faydalarından yararlanıyor. Cilt yaşlanmasını yavaşlatan bu besin, teninizde ve hatta saçlarınızda içten gelen bir ışıltı için birebir.

Nicole Kidman

Dünyaca ünlü oyuncu Nicole Kidman ilerleyen yaşına rağmen genç görüntüsünün sırrını verdi. Cildine çok fazla bakım yaptırmadığını söyleyen 50 yaşındaki aktris, geceleri retinol içeren kremler kullandığını belirtti. Gün içinde güneş koruyucu ve çinko içerikli kremler uygulayan Kidman, “Eğer günüm dışarıda geçecekse görünmez çinko kullanıyorum” dedi.

Jennifer Lawrence

Peelingin gücüne inanan ünlü oyuncu haftada iki kez mutlaka cildini ölü hücrelerden arındırıyor. Hafif dokulu bir peeling ürününü bakım rutinine ekleyen güzel yıldızın pürüzsüz ve genç teni bu adımın ne kadar önemli olduğunun kanıtı!

Gwyneth Paltrow

Daha derinlemesine temizlenmiş ve aydınlık bir cilt mi istiyorsunuz? O zaman siz de Gwyneth Paltrow gibi rutininize ekstra bir ürün ekleyin. Ünlü oyuncu makyajını temizlerken Clarisonic kullanıyor. Seyahatlerinde bile yanından ayırmadığı bu ürünle güzel yıldızın cildi her zaman sağlıklı ve bakımlı.

Kate Hudson

İster hızlıca uyanmak, ister solgun görünümünü canlandırmak için Kate Hudson'ın gizli silahı buzlu su. Yüzünü buzlu suda birkaç saniye bekleten güzel yıldız hem cildini sıkılaştırıyor, hem de gözenek görünümünü anında azaltıyor.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI