Ana SayfaModaUzun Ugg'lara Tahammül Sınırınız Nedir?

Uzun Ugg’lara Tahammül Sınırınız Nedir?

Ugg botlar 2000 yılından beri ayaklarımızın bir klasiği ve kışın vazgeçilmezi. İlk başta görüntüsü çok eleştirilse de kısa bir süre içinde tüm dünyayı Ugg çılgınlığı sarmıştı. Daha sonra birçok marka benzerini üretti ve iyice yaygınlaştı. Alışık olduğumuz içi tüylü bu bot yeniden ilgileri üzerine çekecek şekilde tasarlandı. Fransız moda markası Y/Project ile özel iş birliği yapan Ugg, diz üstü salaş çizmeler ve üç kez üst üste giyilmiş gibi duran botlar üretti.

Ayakkabı tarihinde Ugg’ın klasik botlarını 7’den 70’e herkes bilir. Bu zamansız botlar Y/Project işbirliği ile çizgisini değiştirmişe benziyor. Diz üstü, salaş çizmesi ile sanki üç tane Ugg üst üste giyilmiş modelleri için Y/Project’in kreatif direktörü “Ugg markasının özel tarihini kutlamak için yaptık.”dedi. Ayrıca farklı bir şey yapmak istediklerini de belirtti.

Marka alışagelmedik bir model yaparak görenleri hayal kırıklığına uğrattı. Bu Uggların Paris Hilton’nun giydiği Ugglarla hiçbir alakası yok.

Sonbaharda mağazalarda yerini alacak olan bu botların fiyatı yaklaşık olarak 1,133 TL ile 5,000 TL arası olacak.

Ugg botlar 2000 yılından beri ayaklarımızın bir klasiği ve kışın vazgeçilmezi. İlk başta görüntüsü çok eleştirilse de kısa bir süre içinde tüm dünyayı Ugg çılgınlığı sarmıştı. Daha sonra birçok marka benzerini üretti ve iyice yaygınlaştı. Alışık olduğumuz içi tüylü bu bot yeniden ilgileri üzerine çekecek şekilde tasarlandı. Fransız moda markası Y/Project ile özel iş birliği yapan Ugg, diz üstü salaş çizmeler ve üç kez üst üste giyilmiş gibi duran botlar üretti.

Ayakkabı tarihinde Ugg'ın klasik botlarını 7'den 70'e herkes bilir. Bu zamansız botlar Y/Project işbirliği ile çizgisini değiştirmişe benziyor. Diz üstü, salaş çizmesi ile sanki üç tane Ugg üst üste giyilmiş modelleri için Y/Project'in kreatif direktörü "Ugg markasının özel tarihini kutlamak için yaptık."dedi. Ayrıca farklı bir şey yapmak istediklerini de belirtti. Gerçekten de farklı bir şey yapmışlar.

Marka alışagelmedik bir model yaparak görenleri hayal kırıklığına uğrattı. Bu Uggların Paris Hilton'nun giydiği Ugglarla hiçbir alakası yok.
 

Sonbaharda mağazalarda yerini alacak olan bu bot ve çizmelerin fiyatı yaklaşık olarak 1,133 TL ile 5,000 TL arası olacak.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI