Ana SayfaModaVans'ın Klasik Modelleri Era ve Slip-On'a Yeni Yorum

Vans’ın Klasik Modelleri Era ve Slip-On’a Yeni Yorum

Van Doren Rubber kapılarını 1966 yılında Anaheim Kaliforniya’da açtı. Vans’ın vizyoner kurucusu Paul Van Doren’ın benzersiz bir ideali vardı; insanlar için ulaşılabilir, yüksek kaliteli ve kişiselleştirilebilir bir ayakkabı yaratmak. Van Doren, müşterilerine kendi Vans’lerini yaratma imkânı sağladı. Vans’in sertleştirilmiş, tam olması gerektiği gibi kavrayan ve sokaklarda kaykay kaymayı eşsizleştiren kauçuk tabanı Kaliforniyalı kaykaycıların dikkatini ilk günden çekti. Geçen 50 yılda Vans, beş farklı klasik ayakkabı modeli çıkarmaya devam etti. Klasikler arasında yer alan Slip-on ve Era modelleri, bugün hala bütün ayakkabı siluetleri arasında fark edilmeye devam ediyor.

Klasik ikonlar arasında yer alan Era ve Slip-On modelleri, 2019 baharı için tasarım detayları, yeni materyaller, güncellenmiş renk paletleri ve desenleri ile güncellendi. Vans tasarımcıları markanın etkili, artistik ve sınırların ötesinde;“Off The Wall” olan geçmişinden ilham alarak bu iki klasik modeli yeniden yorumladı. 2019 sezonunda Vans’in mirasından ilham alınırken dikkat çeken ve modern detaylarla oluşan bir tasarım ortaya çıkıyor.

Blurred Pack (Checkerboard)

DİKKAT: Baş dönmesine neden olabilir! Vans, ilerlemeyi ve gelişimi temsil etmek için markanın en bilindik desenlerinden Checkerboard desenini bulanık detaylarla yorumladı. Vans klasiklerinden Authentic, Old Skool, Slip-on ve Sk8-Hi modellerinin hepsi kafası karışık ve sersemleten bir hale bürünüyor. Çoğu kaykay fotoğrafçısının yakalamak istediği hareketi yakalayan yeni bulanık kareler sayesinde bu sezon gözlerinize inanamayacaksınız.

Tie-Dye Pack

Tasarımın sınırlarını zorlamasıyla ve yaptığı yenilikçi tasarımlarla bilinen Vans, bu sezon koleksiyonuna batik desenli Era modellerini ekliyor. Era modelleri sarı/siyah, yeşil/siyah ve kırmızı/siyah renkleriyle çeşitlendirilmiş batik deseni ile karşımıza çıkıyor. Vans bu sezon yıllardır piyasada olan Era modelini daha önce hiç buluşmadığı renklerle buluşturuyor.

Patchwork Pack  

Vans, bu sene canlı renkleri patchwork desenleriyle birlikte kullanıyor ve klasikleri arasında yer alan Slip-On ve Era modellerini bir üst seviyeye çıkartıyor. Vans tasarımcıları Slip-On ve Era modellerini yeniden yorumlarken birçok rengi bir arada kullanarak; her kıyafete uyan ve giyilebilir bir tasarım ortaya çıkarttılar.

 

Woven Leather Checkerboard

Slip-On modeli bu sezon yüksek kaliteli dokuma deri ile gelişiyor ve bir üst seviyeye geçiyor. Kontrast üst ve topuk bölümü, ayakkabının üstünde yeniden yorumlanan Checkerboard deseni ile ulaşılabilirlik ve lüks arasında ince bir çizgide yer alıyor.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI