Ana SayfaSağlıkYapmamanız Gereken 5 Diyet

Yapmamanız Gereken 5 Diyet

Beyoncé'nin de Dreamgirls çekimleri öncesi uyguladığı bu diyet oldukça tehlikeli. İstediğiniz kiloya ulaşana kadar limonlu su, acı kırmızı biber ve akçaağaç şurubunu karıştırarak içmeniz gerekiyor. Ayrıca bu diyetin yaratıcının gözetimi altında bir kişi de öldü, o yüzden hiçbir şekilde değmez.

Lahana çorbası bu diyetlerin arasında kesinlikle en kötüsü değil fakat sıkıcı olduğu için sürdürülebilir de değil. Lahana çorbası, çiğ meyve, sebze ve de tavuk göğsü ile besleniyorsunuz. 

Eğer kurabiye canavarıysanız, önceden hazırlanmış protein kurabiyeriyle 2 öğün beslendiğiniz bu diyet programı size hayal gibi gelebilir. Ama günlük 1000 kalori alıyorsunuz ki bu da almanız gerekenin altında.

1930'lara dayanan bu yöntemde ise her öğünden önce bir greyfurt yiyorsunuz ve kilo verdirmez. İçinde yağ yakıcı özellik olan bu meyve kahvaltı için iyi bir seçenek olsa da üzgünüz size sihirli bir şekilde size kilo verdirmez.

Smoothieleri seviyorsanız bu diyet size güzel görünebilir. 21 gün boyunca sebze suyu, et suyu ve bitki çayları tüketiyorsunuz. Ama hiç katı gıda tüketmediğiniz ve çok az kalori tüketeceğiniz için uygulamak oldukça zor. Büyük ihtimalle sırf su kaybedip normal beslenmeye döndüğünüz anda ise kiloları geri alacaksınız.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI