Ana SayfaMagazinYeni Netflix Dizisi Ratched'ın İlk Görselleri Geldi!

Yeni Netflix Dizisi Ratched’ın İlk Görselleri Geldi!

Netflix, Sarah Paulson’ın başrolünde olduğu Ratched’ın ilk detaylarını paylaştı.

Ratched'da özellikle uzun süredir ekrandan uzakta olan Sharon Stone'u da görmek için sabırsızlanıyoruz!

Sarah Paulson; daha önce American Horror Story başta olmak üzere pek çok Ryan Murphy dizisinde yer almıştı.

Dizinin etkileyici oyuncu kadrosu ise şu şekilde:

Sarah Paulson (Mildred Ratched), Cynthia Nixon (Gwendolyn Briggs), Judy Davis (Nurse Betsy Bucket), Sharon Stone (Lenore Osgood), Jon Jon Briones (Dr. Richard Hanover) Finn Wittrock (Edmund Tolleson), Charlie Carver (Huck), Alice Englert (Dolly), Amanda Plummer (Louise) Corey Stoll (Charles Wainwright), Sophie Okonedo (Charlotte),Vincent D’Onofrio (Belediye Başkanı George Wilburn)

Mildred kendini özel bir hemşirenin ne olması gerektiği konusunda mükemmel bir görüntü olarak sunar, ancak işler ilerleyip zihinsel sağlık sistemine ve içindeki kişilere sızmaya başladığında, Mildred'in şık dış görünüşünün arkasındaki derin karanlık ve canavarlığın doğuştan değil, sonradan edinilen bir özellik olduğu ortaya çıkar.

1947'de Mildred, insan zihninde yeni ve rahatsız edici deneylerin başladığı önde gelen bir psikiyatri hastanesinde iş aramak için Kuzey Kaliforniya'ya gider.

Ryan Murphy ve Ian Brennan'ın yeni dizisi Ratched, bir akıl hastanesi hemşiresi olan Mildred Ratched'in hemşirelikten tam teşekküllü bir canavara dönüşümünü işliyor.

American Horror Story’nin yaratıcısı Ryan Murphy’nin yeni dizisi Ratched, 18 Eylül Cuma tüm dünyayla aynı anda sadece Netflix’te yayınlanacak.

Dizinin yaratıcısı Ryan Murphy'nin favori oyuncusu Sarah Paulson'ı, Guguk Kuşu’nun ikonik hemşiresi Ratched rolünde izleyeceğiz.

Gelmiş geçmiş en iyi filmlerden kabul edilen One Flew Over the Cuckoo's Nest/Guguk Kuşu'nun ünlü hemşiresi Mildred Ratched’ı canavar olmadan önceki haliyle izleyeceğimiz dizi Ratched'dan ilk görseller geldi.

Sizi canavara dönüşmeden önceki Mildred Ratched’i tanımaya davet ediyoruz!

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI