Ana SayfaYaşamYeni Yıla Yalnız mı Gireceksiniz?

Yeni Yıla Yalnız mı Gireceksiniz?

Yeni yıl için herhangi bir plan yapmadıysanız ve evde tek başınıza ne yapacağınızı bilmiyorsanız bize kulak verin. Trendus her zaman yanınızda!

1# Öncelikle sosyal medyayı önemsememeniz gerektiğini bilmelisiniz. Yeni yıl coşkusuyla herkes pek çok hikaye ve gönderi paylaşacak. Bunun modunuzu etkilemesine ve size kendinizi yalnız hissettirmesine izin vermeyin.

2# Hangi filmi izleyeceğiniz veya hangi türde müzik dinleyeceğiniz konusunda anlaşmazlık yaşayacağınız kimse yok! Bunun, kendinizin tadını çıkarın. Harry Potter fanı mısınız? 31 Ocak gününü bütün filmleri izlemeye ayırın. Sex and The City favori diziniz mi? Rastgele sayılar belirleyerek sezon ve bölüm seçin, dilediğiniz bölümleri izleyin. Dilediğiniz şarkıyı açıp özgürce dans edin. 

3# Yeni yıl kararlarınıza odaklanmak için bu günü yalnız geçirmeniz iyi bile gelebilir. Kendinize bir ayna tutun ve şu sorulara yoğunlaşın:

 – 2018'de nasıldınız?

 – 2018'de "o an öyle birine dönüşmemeliydim" dediğiniz an hangisi?

 – "2019'da bir daha böyle yapmamalıyım" diyerek ders çıkaracağınız konu ne?

 – "2018'de böyleydim ve bunu 2019'da da sürdürmek istiyorum" dedirten özellikleriniz neler?

 – 2018'de size kimler iyi geldi? 2019'da da bu insanların yanıbaşınızda olmasını istiyor musunuz?

 – 2018'de size kimler kendinizi negatif hissettirdi? 2019'da mesafeli durmak istediğiniz kişiler var mı?

 – 2019'un kariyer hedefleri neler?

 – 2019'da "daha mutlu bir siz" için neler yapabilirsiniz?

 – 2019'da geliştirmek istediğiniz bir yeteneğiniz veya deneyimlemek istediğiniz herhangi bir şey var mı? Varsa bu konuda araştırmalar yapın.

4# Kendinize lezzetli bir sofra hazırlayın! En sevdiğiniz içeceklerden yiyeceklere, atıştırmalıklardan tatlılara. Bugün midenizi şımartmak için özgürsünüz. Dilerseniz mısır patlatın, dilerseniz sıcak çikolatayla yeni yıl ruhunu hissedin!

5# Evde kalmak istemiyor musunuz? Tek başınıza ufak bir kaçamağa ne dersiniz? Şehrinize yakın bir yere gidip 2019'u başka bir yerde karşılayabilirsiniz.

6# Bu yılbaşında en güzel hediyeyi kendinize hediye edin! Bir masaj paketi, uzun zamandır istediğiniz o havalı çizme, belki de ihtiyacınız olan bir kaban. Ne olduğu hiç fark etmez. İlk önce kendinizi mutlu edin. Böylece yıl boyunca ışıldayarak sevdiklerinizi de mutlu edebilirsiniz!

2019 sizin yılınız olsun!

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI