Ana SayfaAstrolojiYılbaşında hangi burç ne renk giymeli?

Yılbaşında hangi burç ne renk giymeli?

Renkler hayatımızın her alanında yer alan, çoğu zaman nesneleri kodladığımız, kimi zaman hayalleri sembolize ettiğimiz şeyler. Her rengin insanlarda uyandırdığı duygu farklı olmakla birlikte her burcun da farklı renklerin enerjisini hissettiği konusu bir gerçek.

Yılbaşında Hangi Burç Hangi Rengi Giymeli?

Koç burcu, kırmızı ve yeşil rengi tercih etmelidir. Kırmızı rengin verdiği enerji yeni kararlarınızı desteklemeye yardımcı olur ve yeşil renk ise, yeni umutları, yeniliği yansıtır.

Boğa burcu yılbaşı akşamı mor ve turuncu rengi tercih etmelidir. Turuncu renk, Boğa burcunun içinde bulunan enerjiyi, mor renk ise tutkuyu yansıtır. Yılbaşı akşamı bu renkleri barındıran bir kıyafet, ruhsal enerjiyi artırmanıza yardımcı olacaktır.
 

Beyaz ve gümüş renk ikizler burcunun yılbaşı gecesi tercih etmesi gereken renklerden. Bu iki renk, huzur ve güven duygunuzu harekete geçirecek ve düşünce gücünüzü artırtacaktır.
 

Turuncu ve turkuaz bu iki renk yengeç burcu için çok önemlidir. Yengeç burcunun sosyalleşmesi ve güçlü iletişim kurması için turuncu rengin önemi büyükken, turkuaz rengi ise maddi özgürlüğü sembolize eder.
 

Altın sarısı. Üretkenliği ve aydınlık bir günü ve geleceği temsil eden altın sarısı, aslan burcunun tercih etmesi gereken bir renktir.
 

Kımızı ve beyaz renkleri bu burç için oldukça önemlidir. Kırmızı renk Başak burcunu iletişim yönünden öne çıkarırken beyaz renk ise ruhunun saflığını yansıtır.
 

Kahverengi ve mavi. Yılbaşı akşamı oğlak burcunun tercih etmesi gereken mavi ve kahverengi renkleri, huzur ve saygınlığını artıracaktır.

Mor ve mavi rengi kova burçlarının yılbaşı akşamı tercih etmesi gereken renklerdendir. Bu renkler kova burcunda sonsuzluğu simgeler.

Mor ve sarı renkleri yılbaşı akşamı akrep burcunun tercih etmesi gereken renklerdendir. Sarı renk, duygusal anlamdaki sorunlarınızı aşmak için size güç verecek, mor ise sanatsal yönünüzü ortaya çıkaracaktır.

Mavi ve kırmızı renkleri kesinlikle terazinin rengidir. Mavi renk, iş ve maddi konularda rahatlığa kavuşmayı kolaylaştıracak, kırmızı renk ise daha net kararlar vermenize yardım edecektir.
 

Fıstık yeşili ve kırmızı. İlk rengi sever misiniz bilinmez ama bu ren sizin aşk hayatınızdaki şansınızı artırıyor.

Pembe renk. Yay burcunun yılbaşı akşamı canlılığını sağlayacak bir renktir.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI