Ana SayfaYaşamFull House yeniden ekranlara gelecek

Full House yeniden ekranlara gelecek

90’ların popüler aile dizisi olan Full House ekranlara geri dönüyor. Türkiye`de Bizim Ev adı ile yayınlanan unutulmaz dizinin devam projesi ekranlara gelmeye hazrılanıyor.

Toplam sekiz sezon yayınlanan dünya genelinde büyük hayran kitlesi yaratan Full House, 192 bölüm sürmüş ve son bölümü 1995 yılında yayınlanmıştı. İddiaya göre Netflix platformu 13 bölümlük Full House`un devam dizisi olacak "Fuller House" dizisinin siparişi verdi.

Fuller House’un konusunda evin büyük kız D.J.`in hayat hikayesi anlatılacak. Dizinin başrollerinde Candace Cameron Bure ve onun en yakın arkadaşı Kimmy rolünde Andrea Barber yer alacak.

Full House’un diğer oyuncularından John Stamos (Jesse Katsopolis), Bob Saget(Danny Tanner) ve Dave Coulier‘in (Joey Gladstone) diziye ara ara konuk oyuncu olarak katılmaları düşünülüyor.

John Stamos`un yapımcılar arasında yer aldığı Fuller House`un diğer yapımcıları ise orijinal dizinin de kamera arkasında yer almış ola Jeff Franklin, Thomas L. Miller ve Robert L. Boyett olacak.

Dizinin en büyük yıldızlarından ikizler Mary-Kate Olsen ve Ashley Olsen‘ın dizide yer alıp almayacağı konusunda ise henüz bir açıklama yapılmadı.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI