Ana SayfaModaFur Slide by FENTY Ağustos'ta PUMA Mağazalarında

Fur Slide by FENTY Ağustos’ta PUMA Mağazalarında

PUMA ve Rihanna’nın aylardır merakla beklenen kürklü terlik tasarımı Fur Slide by FENTY sonunda Türkiye’de görücüye çıkıyor. Rihanna, terlik tasarımıyla PUMA’nın klasik spor tarzına eğlenceli ve rahat bir yorum getiriyor. Kürklü terlikler, çok beğenilen TRAINER ve CREEPER modellerinden sonra, FENTY markasıyla piyasaya çıkan üçüncü tasarım olma özelliğini taşıyor.

PUMA Fur Slide terliğin rahat tabanı ve taklit kürk şeridinin şıklığı, yumuşacık saten astarının lüks dokunuşuyla tamamlanıyor. Topuk bölgesindeki FENTY PUMA by Rihanna imzasıyla dikkat çeken terlikler; siyah, beyaz ve pembe olmak üzere üç farklı renk seçeneğiyle geliyor.
Geçtiğimiz aylarda Rihanna’nın, klasikleşmiş günlük tarzını bu terliklerle kombinlemesinden sonra hayranlarının dört gözle beklediği Fur Slide’ın Türkiye’de de yoğun ilgi görmesi bekleniyor.

 
Günlük giyiminde şıklıktan ödün vermeden rahat ve kolay parçalar kullanmayı tercih eden Rihanna, Fur Slide by FENTY terliklerin çorapla veya çorapsız, havuz kenarında veya şehrin sokaklarında gezerken giyilebileceğini belirtiyor.

Fur Slide by FENTY tasarımının katıldığı PUMA by RIHANNA koleksiyonu, önümüzdeki sezon yeni Creeper ve Trainer renkleriyle genişlemeye devam edecek. Fur Slide by Fenty terlikler, Ağustos ayında PUMA mağazalarında 289 TL fiyatı ile satışa çıkacak.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI