Ana SayfaGüzellikGamze Keçeli, IOMA Paris’in Marka Yüzü Oldu

Gamze Keçeli, IOMA Paris’in Marka Yüzü Oldu

Unilever’in 8 yıllık Ar-ge çalışmasının ardından ortaya çıkan kişiselleştirilmiş cilt bakımının 1 numarası şimdi Türkiye’de.

 “YAŞININ EN GÜZELİ OL”

Ürünün marka yüzü olarak açıklanan, cildine ve bakımına verdiği önemi her fırsatta dile getiren Gamze KEÇELİ ‘Yaşının en güzeli ol’ markanın mottosu ile kendisini çok iyi yansıttığını belirterek, iş birliğinden dolayı çok mutlu olduğunu ifade etti. Gamze Keçeli ‘Teknolojik bir yaklaşım ve yenilikleri ile etkili cilt bakımı hayallerimizi gerçekleştirecek.’

Markanın fotoğraf çekimlerine ünlü fotoğraf sanatçısı Tamer Yılmaz imza attı. Çok özel karelere imza atılan çekim gününe Gamze KEÇELİ’nin güzelliği ve cildinin ışıltısı damga vurdu.

PARMAK İZİNİZ GİBİ CİLT BAKIM KREMİNİZ DE FARKLI OLSUN’

Türkiye ve dünya pazarında ‘ PARMAK İZİNİZ GİBİ CİLT BAKIM KREMİNİZ DE FARKLI OLSUN’ diye giriş yapan cilt bakım markası IOMA Paris  sayesinde kişiye özel cilt bakımı artık teknoloji ile hayallerinizin çok ötesinde bir seviyede birleşiyor. Seçkin eczanelerde bulunan cilt analiz robotları ile cildinizin analizini yaparak, cildinizin ihtiyacına yönelik formülü tespit edip size özel laboratuvarında anında gözlerinizin önünde cilt bakım kreminiz üretilebiliyor.
 
 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI