Ana SayfaGüzellikGarnier’den Yine Yenilik: C Vitamini Parlak Süper Aydınlatıcı Serum'la Tanışın

Garnier’den Yine Yenilik: C Vitamini Parlak Süper Aydınlatıcı Serum’la Tanışın

Garnier C Vitamini Parlak Süper Aydınlatıcı Serum
Daha parlak ve aydınlık bir cilt sağlayan Garnier C Vitamini Parlak Süper Aydınlatıcı Serum, %3,5 oranındaki Niasinamid, C Vitamini* ve Salisilik Asit içeren formülü  ile cilt bakım rutininizin vazgeçilmez parçası olacak. 3 günde eşitlenmiş bir cilt görünümü sağlayarak, koyu leke görünümünü azaltıyor. Vegan** formüle sahip ürünün içeriğindeki limon özü, antioksidan ve parlaklık verici özellikleriyle biliniyor.

C Vitamini Parlak Süper Aydınlatıcı Serum’u kullanırken bir tam dolum damlalığı temiz bir cilde uygulayabilir, nazikçe masaj yaparak yedirebilirsiniz. Sabah ve akşam temiz cilde uyguladıktan sonra gündüz ve gece nemlendirici kreminizi uygulayabilirsiniz.

Garnier Hyaluronik Aloe Nemle Dolgunlaştıran Süper Serum
Tek kullanımda neme doymuş ve daha yumuşak bir cilt sağlayan Hyaluronik Aloe Nemle Dolgunlaştıran Süper Serum, %3 oranında Gliserin, Hyaluronik Asit ve Aloe Vera içeriyor. Vegan formüle** sahip ürün, anında daha pürüzsüz, yumuşak ve daha sıkı görünen, 1 ay kullanım sonrasında ise daha canlı ve sağlıklı görünen bir cilt sunuyor. Hyaluronik Aloe Nemle Dolgunlaştıran Süper Serum’u her sabah ve akşam temiz cildinize gündüz veya gece kreminizden önce uygulayabilir, serum damlalığının aldığı kadar serumu temiz yüzünüze ve göz çevrenize nazikçe yayabilirsiniz.
 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI