Ana SayfaGüzellikGençliğin Gerçek Kaynağı Zeytinden Gelen “Skualen” Özü

Gençliğin Gerçek Kaynağı Zeytinden Gelen “Skualen” Özü

En üst katman olan epidermis, cilde duru ve canlı görünümünü verir. Bu yüzden porselen görünümlü cildin sırrı da epidermiste yatar. Cilde canlılık, duruluk ve nem verdiğini belirten kozmetik ajanların hepsi epidermisi hedef alır! Oysa duru bir cilt için her şeyden önce Skualen özü gerekir.
 
Ciltle adeta bütünleşen biyouyumluluğu ile ‘geleceğin tek antioksidanı’ ilan edilen Skualen özünün ciltteki nem seviyelerini 24 saat içinde artırdığı ve mühürlediği klinik olarak kanıtlanmıştır. Bitkisel aktif zeytin çekirdeğinden elde edilen ve Lonjevite serumlarında organik haliyle bulunan Skualen, yoğun hidrasyon, gençleştirme, yumuşaklık ve onarma özellikleriyle ön plana çıkar. 
 
Bebeklik çağında sahip olunan Skualen seviyelerine ulaşmak…
 
İşin aslı hepimiz yüksek miktarda Skualen ile doğarız ama zamanla cildimizin nemi içeride ve bakterileri dışarıda tutan doğal koruyucu bariyerinin bir parçasını oluşturan Skualen’i kaybederiz. 
 
Yaklaşık 25 yaşından itibaren cildin Skualen seviyeleri azalmaya başlar ve bu da bizi kuruluğa, dehidrasyona ve erken yaşlanmaya daha yatkın hale getirir. Doğa bize efsanevi zeytin ağacından gelen mükemmel bir yenilenme sağlar.
 
Skualen içeren Lonjevite serumlarını günlük olarak uygulamak, vücudumuzun doğal nemlendiricisini taklit ettiği ve cildin derinliklerine hızla nüfuz ettiği için yağlandırmadan cilt sağlığının korunmasına yardımcı olur. Cilt yüzeyinde bariyer görevi görerek cildi nem kaybından ve çevresel toksinlerden korur. Doğanın en büyük yumuşatıcılarından biri olan zeytinden gelen Skualen, cilt tarafından hızla emilir, esneklik kazandırır ve cildi yağlı bırakmaz.
 
Yaşlanma karşıtı antioksidan ve UV bariyeri
 
Zeytin Skualen, kanıtlanmış bir antioksidan ve serbest radikal temizleyicidir. Moleküler yapısı, ‘aktif’ olduğu için hindistan cevizi, ayçiçeği, tatlı badem, kuşburnu ve hatta zeytinyağı gibi diğer taşıyıcı yağlardan çok farklıdır. Zeytin Skualen, erken yaşlanmaya katkıda bulunan zararlı serbest radikalleri ve glikasyonu da ortadan kaldırır. 
 
*Klinik deneylerde, kullanıcıların yüzde 88’i kırışıklıkların uzunluğunda bir azalma yaşarken yüzde 100’ü kırışıklık derinliğinde bir azalma fark ettiğini söylemiştir…
 
Lonjevite Antioxidant Rejuvenating Serum, Essential Balancing Serum, Intensive Illuminating Serum yüzde 100 Fito-Aktif Organik Zeytin Skualen içerir.
 
 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI