Ana SayfaYaşamGeorge R.R. Martin'den Yeni Bir Hikaye Geliyor

George R.R. Martin’den Yeni Bir Hikaye Geliyor

Dünyanın dört bir yanında takipçiye sahip olan Game of Thrones‘un yedinci sezonuyla ekranlarımıza dönmesine daha oldukça uzun bir süre var. Ancak bu süreçte Game of Thrones hayranlarını heyecanlandıracak bir gelişme daha yaşandı. Bu geniş dünyanın yaratıcısı olan George R.R. Martin‘in yakında kısa bir hikayeyle okuyucuların karşısına çıkacağı açıklandı.
 
Bildiğiniz gibi George R.R. Martin, A Song of Ice and Fire serisiyle okuyucuları uzun süredir merakta bırakıyor. HBO‘da yayınlanan Game of Thrones’a ilham veren bu seri son yıllarda dizinin gerisine düştü. Bunun en önemli nedeni de Martin‘in serinin altıncı kitabını planlanan tarihe yetiştirememesi oldu. İsmi The Winds of Winter olarak açıklanan bu kitap 2011 senesinden beri yazım sürecini aşamıyor.
 
Bu sırada George R.R. Martin’in Book of Swords ile karşımıza çıkacağı belli oldu. Bu antoloji kitap serisinde Martin tarafından kaleme alınan ve Westeros‘ta geçen kısa bir hikaye de yer alacak. Amazon’da paylaşılan bilgilere bakılırsa Book of Swords, 10 Ekim‘de piyasaya sürülecek.
 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI