Ana SayfaTeknolojiGerçek zamanlı trafik verisi sunan yeni TomTom GO

Gerçek zamanlı trafik verisi sunan yeni TomTom GO

TomTom, yeni TomTom GO serisini Türkiye`de piyasaya sürdü. Sürücüler, trafikte kaybettikleri zamanı azaltacak ve gittikleri yere daha hızlı ulaşmalarını sağlayacak TomTom Traffic ile ilk defa tanışıyor.

Yeni TomTom GO cihazları, ‘ömür boyu tomtom traffic’ ve ‘ömür boyu ücretsiz harita güncellemesi’ ile birlikte geliyor. Bu yeni seri, akıllı rota planlama özelliği ve yüksek performansı, zengin kullanıcı arayüzü ve basitleştirilmiş kullanıcı etkileşimi sunuyor. Tamamen etkileşimli ekran sayesinde sürücüler, etkileşimli haritayı uzaklaştırabiliyor, yakınlaştırabiliyor, bir haritadan diğerine geçebiliyor ve 3 boyutlu haritaları kullanabiliyor.

Yeni TomTom GO serisinde sunulan özelliklerden bazıları şunlar;
Ömür Boyu TomTom Traffic 
TomTom Traffic, haritalanmış yolların %100`ünü kapsar ve dünya çapında 400 milyonu aşkın GPS sinyalinden alınan verileri kullanarak 10 metreye kadar hassasiyetle doğru trafik bilgisi sunar. Bilgiler her iki dakikada bir güncellenir. Bu da TomTom`un gelişmiş trafik bilgilerinden faydalanan sürücülerin gidecekleri yere daha hızlı ulaşmalarını sağlar.

Etkileşimli Harita
Tamamen etkileşimli interaktif ekran sayesinde sürücüler; görüntüyü küçülterek, büyülterek veya bir görüntüden diğerine geçerek ihtiyaç duydukları seyahat bilgilerine kolaylıkla ulaşabilir. Yepyeni etkileşimli harita, sürücülerin haritaları yakınlaştırıp uzaklaştırarak istedikleri yerleri bulmalarını ve haritayı parmak uçlarıyla keşfetmelerini sağlar.

3B Haritalar  
Bina ve önemli yapılar, çarpıcı 3B özelliğiyle canlanıyor. 3B Haritalar sayesinde sürücüler asla kaybolmuyor. 

Cihazlar, 499 TL fiyatıyla çevrimiçi olarak satışa sunuldu.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI