Ana SayfaSağlıkGetwell’in Alanında İlk ve Tek Olan Yepyeni Sağlık Ürünleri İle Tanışın

Getwell’in Alanında İlk ve Tek Olan Yepyeni Sağlık Ürünleri İle Tanışın

Sağlık sektöründe faaliyet gösteren Honnes çatısı altındaki markalardan biri olan Getwell; yara bandı, sağlık ve hijyen ana kategorileriyle hayatı kolaylaştırmaya odaklanıyor. Getwell, “Mutluluk Sağlıkla Başlar!” mottosu doğrultusunda tasarladığı ürünleriyle sektördeki gücünü ortaya koyuyor. Türkiye pazarında benzeri olmayan Enjoy Your Life, Pro Active, Women ve Diz-Dirsek Yara Bantları, sahip olduğu özellikler sayesinde alanında ilk ve tek olarak dikkat çekiyor. Suya dayanıklı, nefes alabilen ve esnek bir yapıya sahip olan 4 ürün de yaraların iyileşme sürecine destek oluyor.

İçinde bulunduğumuz pandemi süreci, sağlığımızın hiçbir şeyden değerli olmadığını bizlere bir kez daha hatırlattı. Bu zorlu dönemde 3 farklı ürün kategorisi içerisinde yer alan yara bandı ürünleriyle yüksek kalite ve güven sunan Getwell, güçlü Ar-Ge ekibinin katkılarıyla “Mutluluk Sağlıkla Başlar!” felsefesi doğrultusunda üretimlerini gerçekleştiriyor. Ürünler, sahip olduğu standartlar sayesinde sağlık sektörüne farklı bir bakış açışı getiriyor.
Getwell’in 3 ana ürün kategorisinden biri olan yara bandı ürünleri, ihtiyaç duyulan anlarda hayatı kolaylaştırıyor. Neşeyi ve mutluluğu çağrıştıran desen alternatifleri, kullanıcıların gündelik hayattaki tarzlarıyla uyum sağlarken ayrıca güzel geçirilen bir günün simgesini de oluşturuyor.

Hava geçirgen yapı, yaraların iyileşmesini hızlandırıyor
Hayatın her anında karşılaşılabilecek ufak yaralanmalara karşı maksimum koruma sağlayan Enjoy Your Life, Pro Active, Women ve Diz-Dirsek Yara Bantları, sunduğu özelliklerle Türkiye pazarında ilk ve tek olarak yer alıyor. Sınırlarını zorlayan sporculara ve oyundan vazgeçemeyen çocuklara hem esneyebilen hem de suya dayanıklı Pro Active ve Diz-Dirsek yara bantları ile profesyonel çözümler sağlayan Getwell, aynı zamanda hayatı dolu dolu yaşamak isteyenler için özel tasarımlı Enjoy Your Life ve Women yara bantlarıyla da sağlık ve modayı bir arada sunuyor.

Suya dayanıklı olan ve nefes alabilen esnek yapıya sahip 4 üründe de hava geçirgen bir oluşum bulunuyor. Böylece yaraların iyileşme sürecine destek oluyor. Yara almış yüzeyi suya, toza ve kire karşı koruyan bantlar, bakteri geçişine de müsaade etmiyor. Pazarda ilkleri gerçekleştiren 4 ürünün yanı sıra Getwell’in ürün yelpazesinde 19 yara bandı ürünü daha bulunuyor.

Getwell, geliştirdiği yenilikçi ürünlerle piyasada fark yaratma, hayatı kolaylaştırma ve pazardaki boşluğu doldurma hedefiyle çalışmalarını sürdürüyor. Getwell ürünlerine perakende ve e-ticaret kanalları üzerinden rahatlıkla erişilebiliyor.
 
 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI