Ana SayfaYaşamGezlong`dan Patara Prince Hotel Fırsatı

Gezlong`dan Patara Prince Hotel Fırsatı

Türkiye`nin üyelere özel, ilk lüks online seyahat kulübü Gezlong, tatil planlamanın kolay ve hızlı olması gerektiğini düşünerek lüksü üyelerinin ayağına getirmeye başladı.

www.gezlong.com`dan Kalkan Koyu`nun yamacında bulunan Patara Prince Hotel&Resort fırsatını yakalayarak lüksünüzden vazgeçmeden çok daha ucuza tatil yapabilirsiniz. Rezervasyonu yapmak istediğiniz tarihlerin uygun olup olmadığını da görebileceğiniz fırsatta Gezlong ekibinin otel hakkındaki yorumlarını da inceleyebilirsiniz.

Bu haftaki fırsatta bulabileceğiniz Kalkan Koyu`nun yamacında bulunan Patara Prince Hotel & Resort,  mimar sahibinin her ayrıntısını özenerek yarattığı bir butik otel. Otelin odalarının balkonundan dışarı seyrederken kendinizi bir anda Portofino`da hissedebilirsiniz! Bu manzara, sizi Kalkan`ın pırıl pırıl denizine bir kez daha aşık etmeye yetiyor. Yamaca kurulan otel, her …bir noktasında kendinizi huzurlu hissetmenizi sağlıyor. Çok geniş bir alana yayılan otelin kimseye görünmeden rahatça güneşlenebileceğiniz farklı noktaları da bulunuyor. Organik ürünlerin kullanıldığı mutfağı da misafirlerine haftanın her günü farklı lezzetler sunuyor. Fırsatı yakalamak için hemen www.gezlong.com `a tıklayınız.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI