Ana SayfaYaşamGina Ginali'nin Eserlerinde Aykırı Detaylar Sadelikle Buluşuyor

Gina Ginali’nin Eserlerinde Aykırı Detaylar Sadelikle Buluşuyor

Uzun yıllardır yurtdışında birçok ülkede resim ve heykel sanatında başarılı eserlerini sanatseverle buluşturan genç yetenek Gina Ginali, sadeliğin aykırı detaylarla buluştuğu eserlerini bu kez Türk sanatseverlerin beğenisine sunuyor. Sanat yaşamına genç yaşlarda adım atan heykeltıraş ve aynı zamanda ressam olan Gina Ginali, alışılmamış materyaller tercih ederek hazırladığı heykelleriyle sanat meraklılarının ilgisini üzerine çekiyor. 


 
Mermer, polyester, bronz ve metal materyallerle hayat verdiği heykelleri, birçok ünlü sanatseverin koleksiyonunda yer alan Gina Ginali, bir süredir hayranlık duyarak yaşamaya karar verdiği İstanbul’da tarih ve görsel detaylardan aldığı ilhamla yeni sanat eserleri üretmeye devam ediyor.
 
 
Türk resim ve heykel sanatının zenginliğinden etkilenerek kişisel üretimine Türkiye’de devam etmeye karar veren Ginali, yakın zamanda aykırılığın sadelikle buluştuğu özgün eserleriyle karma bir sergi projesine hazırlanıyor. Genç sanatçı aynı zamanda kişisel sanat yolculuğunda Türk sanatseverlerin beğeni ve yorumlarıyla tanışacak olmaktan büyük heyecan duyuyor. Bu zamana kadar portre ve nü çizimlerin ağırlıkta olduğu tablolarına farklı perspektiflerle zenginleştirdiği yeni eserler eklemeyi planlayan genç sanatçı, yakın zamanda sanatseverle paylaşacağı sergi projesinde heykel kadar resim sanatında gösterdiği performansı da sergileyecek.
 
 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI