Ana SayfaGüzellikGiorgio Armani Si

Giorgio Armani Si

Armani, couture stilinin yansımalarını yeni parfümü Si’nin şişesine taşıyor. Dişilik ve maskülenlik arasında oynanan bir oyun gibi ilhamını güç ve naiflik arasındaki ikilemden alan Si; ihtiraslı, yoğun ama bir o kadar da yumuşak kokusuyla yeni favoriniz olmaya aday gözüküyor.

Armani Si tene muhteşem bir uyum sağlayarak tüm duyuları harekete geçiren şiprenin yeniden yorumlanmasıyla doğarken meyvemsi bir tat veren frenk üzümü ve misk ile 3 farklı koku ailesinin lezzetini de birleştiriyor. Frenk üzümü, özel muhafaza yöntemi sayesinde yasaklı bir meyve gibi tüm koku elementlerini koruyor. İnsanı mest eden bu koku, feminenliğinizi de ortaya çıkartıyor.

Si`nin beğeni toplayan esansı iki şehvetli vanilya kokusuyla da zenginleşiyor. Biri tamamen doğal haliyle kullanılan ve tutkunun gücünü açığa çıkaran vanilya, diğeri ise bir Armani parfümünde ilk defa kullanılan Jungle Essence. Özel patentli bir molekül olan Orcanox kokuya amber sıcaklığı ve odunsu kokulara kalıcılık katıyor. Frezya notalarıyla zenginleştirilen Mayıs Gülü de zarafetle birleşerek paçulinin hoş kokusunu öne çıkarıyor.

Si reklamlarında da duru, karizmatik ve sofistike Armani kadınını yansıtan Cate Blanchett’e yer veren Armani yeni parfümü aracılığıyla aslında şunları söylüyor:

Güce Si
Hayallere Si
Özgürlüğe Si
Aşka Si
Kendime Si

Kadınlığın dingin gücünü, cesaretini ve “Sì!” diyebilme cüretini korkusuzca temsil eden Armani Si`yi siz de mutlaka deneyin. Kalıcı ve hoş kokusuyla sizin de favorileriniz arasındaki yerini alacağına hiç şüphemiz yok.

Si`yi daha detalı keşfetmek için burayı tıklayınız.


INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI