Ana SayfaModaGiorgio Armani yeni Frames of Life kampanyası

Giorgio Armani yeni Frames of Life kampanyası

Her gün gözlerimiz ile binlerce görüntü yakalıyoruz. Heyecan, duygu ve sezgiler kaydediyoruz ama bunların kaçı bizi gerçekten etkiliyor? Her yerde, bunları yaşayanlar için farklı ve özgün, günlük yaşam parçaları. Her insanın eşsizliğini ve güzelliğini vurgulayan, ikonik gözlükler ile çerçevelenmiş bakışların içinden geçen yaşam anları. Çünkü güzellik bakanın gözündedir.

 Bu kez yeni Frames of Life kampanyası orjinal, kültür ve yaşanmış heyecanlar açısından farklı beş kahramanın hikâyelerini anlatıyor. Her gün basit hareketler yapan bu kişiler hayal kuruyor, ümit ediyor. Beş eşsiz birey, hayatlarının bir karesini “çerçeveliyor” ve bunu
spontane ve özgün şekilde anlatıyor: Kelly ve İtalya ile olan bağı, Finlandiya’nın buzları
arasında büyümüş Anna, Martinik’in renklerini beraberinde getiren Melodie, Maximiliano ve Arjantin topraklarının hoş kokularına dayanan kökleri, Maaya ve Japonya’nın doğuya özgü cazibesi.
Frames of Life koleksiyonu, bu özel yorumculara ve dünyayı onlar gibi, sadece gözleriyle değil, kalpleri ve ruhlarıyla da görmek isteyen kişilere adanmıştır. Çünkü gözlük, yaşamımızı oluşturan eşsiz anları yakalamak için bir araçtır.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI