Ana SayfaGüzellikGiovanni Saç Bakım Ürünleri

Giovanni Saç Bakım Ürünleri

“Şımart kendini” sloganı ile kişisel bakım, kozmetik ve günlük ihtiyaçlar konusunda binlerce ürünü bir araya getiren perakende mağazalar zinciri Gratis, şimdi saçlarda kusursuz güzellik için Giovanni marka şampuanlarınıda ürün portföyüne katıyor. Yalnızca Gratis mağazalarında bulabileceğiniz Giovanni; ateş, su, toprak ve havadan esinlenerek geliştirdiği özel serileriyle, saçlara profesyonel bakım yapıyor; güçlü, dolgun, bakımlı ve ışıltılı saçlar yaratıyor.

Giovanni Şampuan ve Saç Bakım Serileri, dünyada hayatın temelini oluşturan 4 elementin; toprak, hava, ateş ve suyun gücünü saçlara taşıyor.
Giovanni Çay Ağacı Özlü Üçlü Bakım, Etkili Güçlendirici Şampuan ve Güçlendirici Krem, saç derisindeki kan dolaşımını hızlandırarak saç köklerini güçlendiriyor. Organik sertifikalı bitkilerin eşsiz kombinasyonunu sunarak, daha güçlü ve canlı bir görünüm için saçlarınızın her teline vitamin ve proteinlerle bakım yapıyor. Sülfat içermeyen Giovanni Şampuan ve Saç Kremi, size gerçek temizlik hissini yaşatırken saç derisindeki pullanma ve kepek sorunlarını da çözüyor. Giovanni Şampuan ve Saç Kremi, tüm saç tiplerinde kullanım için uygun.
Giovanni Durulanmayan Nemlendirici Hafif Bakım Kremi ise dış etkenler ya da kimyasal işlemler nedeniyle dayanıklılığını kaybeden saçları canlandırıyor. İçeriğindeki organik yağlarla saçları ağırlaştırmadan besliyor ve ışıltı kazandırıyor. Her saç teline işleyen proteinler ile saçlar kolayca taranıyor ve mükemmel şekil alıyor.
Giovanni, normal ve yağlı saçlar için geliştirdiği Altın Buğday Özlü Derinlemesine Temizleme Şampuanı ile de saçlarda harikalar yaratıyor. Saçı ve saç derisini tamamen arındırarak temizleyen bu yeni ürün, saçlara hacim ve parlaklık kazandırıyor. Saç derisinin nem dengesini yeniden kurarak hızlı yağlanmayı engellemeye yardımcı oluyor.
  
Havalı saçlara sahip olmak için herkesin favorisi, Giovanni Root 66 Maksimum Hacim Şampuanı ve Hacim Kremi… 4 elementten biri olan havadan ilham alınarak güçsüz ve cansız saçlar için geliştirilen bu seri, gücünü kaybetmiş ve zayıf saçları günden güne besleyerek, saç tellerini kalınlaştırıyor. Saçlara hacim ve dolgunluk kazandırırken, yıpranmaya karşı koruyor. Atkuyruğu bitkisi ekstresi ile saç köklerini besliyor. Organik sertifikalı bitkilerin mucizevi etkilerini sunarak, daha güçlü ve canlı bir görünüm için saçların her teline vitamin ve proteinlerle bakım yapıyor.
  
Giovanni, kimyasal işlem görmüş saçları sağlıklı bir görünüme kavuşturmak için ateşten esinlenerek çok farklı bir seri yarattı. Derinlemesine Nemlendirici Şampuan ve Nemlendirici Krem’den oluşan ateş serisi nem dengesini kaybetmiş asi saçlara ipek yumuşaklığı kazandırıyor, elektriklenmeyi engelliyor ve saçlara sağlıklı bir parlaklık kazandırıyor. Taze bitkilerin damıtılmasıyla elde edilen özel yağlar, saçı onararak her geçen gün daha etkileyici bir görünüm kazanmasına yardımcı oluyor.
  
Giovanni, saçlara kaybettiği nemi ve yumuşaklığı kazandırmak için de suyun mucize etkilerini kullanıyor. Giovanni 50:50 Dengeleyici, Nemlendirici, Arındırıcı Şampuan ve 50:50 Dengeleyici, Nemlendirici, Sakinleştirici Bakım Kremi ile kuru saçlara yeniden hayat veriyor. Seri, ideal pH seviyesiyle yorgun ve stresten yıpranmış saçlara güç vererek, onları göz alıcı bir parlaklığa kavuşturuyor. Organik sertifikalı bitkilerin eşsiz kombinasyonunu kullanarak, daha güçlü ve canlı bir görünüm için saçların her teline vitamin ve proteinlerle bakım yapıyor.
Giovanni’nin 4 elementin gücünü saçlara taşıyan şampuan ve saç bakım kremleri tüm Gratis mağazalarında sizleri bekliyor.
Önceki İçerik
Sonraki İçerik

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI