Ana SayfaModa'Giuseppe for Jennifer Lopez' Koleksiyonu Geliyor

‘Giuseppe for Jennifer Lopez’ Koleksiyonu Geliyor

2001 senesinde JLo giyim markasını yaratan Jennifer Lopez, şimdi de İtalyan tasarımcı Giuseppe Zanotti ile birlikte Giuseppe for Jennfier Lopez isimli kapsül koleksiyonu üzerinde çalışıyor.

Jennifer’dan ve ayakkabılarıma bakış açısından her zaman ilham almışımdır. Onunla beraber çalışmak çok doğaldı.” diyen İtalyan tasarımcı, geçen sene de Beyoncé ile beraber çalışmıştı. 

Jennifer Lopez “Sanırım her kadın gibi harika bir çift ayakkabıya bayıldığımı söylememe gerek yok. Kırmızı halıda yürüyor da olsam, rahat da giyinmiş olsam, tarzımı tamamlayacak bir ayakkabı beni güzel, seksi ve cesur hissettiriyor.” diyerek ayakkabılara olan tutkusunu vurguladı.

Zanotti’nin bildirdiğine göre koleksiyonda kristal taşlı önü açık ayakkabılar, süslü dolgu topuk sneaker‘lar, yılan derisi baskılı bağcıklı gladyatör tarzı ayakkabılar ve iki çeşit deri çanta bulunacak. Tasarımcı koleksiyon hakkında “Jennifer gibi, şehvetli, sofistike, modern ama aynı zamanda eğlenceli olacak ve alışılmışa meydan okuyacak.” derken, Jennifer Lopez ise “İkimizden bekleyeceğiniz her şey olacak; değişik şekillerde havalı topuklular ve tabii ki parlayacaklar!” dedi.

Hazırlanan koleksiyon Ocak ayında satışa çıkacak. 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI