Ana SayfaGüzellikGliss Isıya Karşı Koruyucu Bakım Spreyi

Gliss Isıya Karşı Koruyucu Bakım Spreyi

Her yıkamadan sonra yüksek ısıda kurutulan saçlara Gliss Isıya Karşı Koruyucu Bakım Spreyi ile kusursuz koruma ve bakım geliyor. Saç bakım uzmanı Schwarzkopf’un sunduğu Gliss Isıya Karşı Koruyucu Bakım Spreyi ile saçlar, 220oC’ye kadar sıcaklıklarda dahi parlak, sağlıklı ve göz alıcı görünümünden hiç bir şey yitirmiyor.

Gliss Isıya Karşı Koruyucu Bakım Spreyi, saçı kurutucu ve şekillendiricilerin yıpratıcı etkisine karşı koruyor, bakımını yapıyor, özel formülü ile saça nem takviyesi yapar ve böylelikle saçın kuruyarak yıpranmasını önlüyor.  
Her tip saça uygun
Sık sık yüksek ısı uygulanarak şekillendirilen, düzleştirilen saçlar artık yıpranmaya karşı korumasız değil. Schwarzkopf uzmanlığı ile sunulan kusursuz bir çözüm olan Gliss Isıya Karşı Koruyucu Bakım Spreyi, tüm saç tiplerine uygulanabiliyor, ayrıca saçın yatışmasını ve parlaklık kazanmasını sağlıyor.
Nemli saçlara kolayca uygulanıyor
Gliss Isıya Karşı Koruyucu Bakım Spreyi, havlu ile nemi alınmış saça eşit miktarda püskürtülerek kullanılıyor. Saçlar daha sonra kurutma makinesi ile kurutuluyor. Saç düzleştirici veya maşa gibi şekillendirici kullanmadan önce saçlardaki yıpranmayı önlemek için, saçlar tamamen kurutulduktan sonra Gliss Isıya Karşı Koruyucu Bakım Spreyi uygulanıyor.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI