Ana SayfaYaşamGodiva Yeni Yıl Koleksiyonu`nu Paylaştı

Godiva Yeni Yıl Koleksiyonu`nu Paylaştı

Dünyanın lider premium çikolata markası Godiva,  Yeni Yıl Koleksiyonu`nu İstanbul’da tanıttı. Godiva’nın 2016 Yeni Yıl Koleksiyonu’nda yer alan günün farklı anları için farklı lezzetlerden oluşan çikolata seçkisi göz doldurdu. 

Koleksiyonun tanıtımı için İstanbul’a gelen Godiva’nın Uzakdoğu Şefi Philippe Daue’nin katılımıyla, Nişantaşı Godiva mağazasında düzenlenen etkinlik, cemiyetin renkli isimlerini de bir araya getirdi.
Godiva Pasifik ve Çin Sorumlusu Şef Daue, Ferhan İstanbullu’nun moderasyonunu yaptığı sohbette; Demet Sabancı, Türkan Sabancı, Leyla Alaton, Candan Kıramer,  Gülden Büyükucak,Sedef Karamehmet, Sedef İybar, Selin Habbab, Zeynep Erol, Yonca Gabana ve Tuna Öztürk’ün de olduğu guruba farklı anlara eşlik eden çikolatalar hakkında bilgi verirken, markanın 2016 Yeni Yıl Koleksiyonu’nu tanıttı.
Godiva Yeni Yılın her anına hazır!
Güne başlarken en önemli adımın zindeliği arttıracak ve gün boyu sürdürülebilir kılacak bir iksirden geçtiğini dile getiren Şef Daue, güne zinde başlamak için Tourbillon 85, konsantrasyon sağlamak için Carre Milk Almond, stresten uzaklaşmak için Serti Pecan, enerji için Mosaique Macademia, sportif anlar için Mielodie, neşelenmek için Extra Dark Palet Rasperry ve romantik bir gece için Volupte 72, melankoliyle başa çıkmak içinse Carre Dark Sea Salt çikolatalarını önerdi.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI