Ana SayfaGüzellikGöz Altı Morluklarınızdan 10 Dakikada Kurtulun

Göz Altı Morluklarınızdan 10 Dakikada Kurtulun

Ofizimiz Maslak’ta olduğu için hemen hemen çevrede ne var ne yok, Maslak çalışanları olarak hakimiz. Ekip olarak dikkatimizi çeken ve Maslak halkının da sık sık uğradığı Shambala Clinic ile sonunda yolum kesişti. Sun Plaza’da bulunan Shambala’ya girdiğimde, Maslak’ta böyle bir yer olmasına şaşırdım. Aslına bakarsanız bir yandan da mantıklı. Mesela bu bahsedeceğim ışık dolgusu resmen 10 dakika sürüyor. Çalışan kadınlar, yemek sonrası kahve yerine ışık dolgusunu tercih edebilir. Belki kahveye bile vaktiniz kalır…

Çok güler yüzle karşılandığım clinic’e, cilt bakımı yaptırmak niyetiyle gittim. Henüz gencim dolguya veya botox’a karşıyım diye düşünüyorum kendimce… Shambala Clinic Medikal Direktörü Op. Dr. Serdar Bora Bayraktaroğlu ile tanıştım. O kadar içinizi rahatlatan ve samimi bir doktor ki, sizin bir şey söylemenize gerek kalmadan kendisi hallediyor zaten. Konuşmaya başladık ve sadede geldik. Cilt bakımı yaptırmak istediğimi söyledim. Sonrasında Op. Dr. Serdar Bora Bayraktaroğlu bana bir ayna vererek yüzümde memnun olmadığım yerler neresi diye sordu. Göz altımdaki koyu morluklar ve boşluklar aslında dedim. O halde oraya ışık dolgusu yapabileceğini söyledi. Ben ilk başta itiraz ettim. Hayır henüz böyle bir şeye ihtiyacım yok, ben karşıyım, yapaylık istemiyorum diye gevelerken sağolsun doktor bey beni ikna etti. 

Önce göz altlarıma uyuşması için bir merhem sürdü. Sonrasında ışık dolgusuna başladı. 10 dakikayı geçmediğine söz verebilirim bu işlemin. Yaptırırken yapay durmasından çok korktum açıkçası. Her şey bitti şimdi aynaya bakma zamanı. Resmen morluklar gitmiş ve doldurulması gereken yerler dolmuştu. Yapaylık adına hiç bir şey yok. Enteresandır, etraftan bunun farkına varıldı ama yorum olarak uykumu iyi aldığım ya da makyajla müdahale ettiğim sanıldı. Bu arada uygulama yaklaşık olarak 4-5 ay sonra kendiliğinden yok oluyor.

Zaten Op. Dr. Serdar Bora Bayraktaroğlu ile tanıştığınızda ne demek istediğimi çok iyi anlayacaksınız. Kendisinin de bu konudaki yorumu; “Cep telefonları, tabletler sizi can sıkıntısından kurtarsa da aslında göz altlarınızın düşmanı. Ayrıca uykunuza dikkat etmiyorsanız ve sigara kullanıyorsanız işiniz daha da zor. Yaşınız kaç olursa olsun göz altı morlukları uykusuz ve mutsuz bir ifadenin yanında sizi olduğunuzdan daha yaşlı gösteriyor.” diyor.

Op. Dr. Serdar Bora Bayraktaroğlu ışık dolgusunun özellikle şehir hayatında tempoyla çalışan kişiler için kurtarıcı olduğunu belirtiyor. Hem uygulaması da çok kolay ve kısa sürede yapılabiliyor. Op. Bayraktaroğlu: “Uygulamayı öğle yemeğinde yaptırıp hayatına kaldığı yerden devam eden kişilerin sayısı az değil. Ayrıca ışık dolgusunu uzun süre kullanabiliyorsunuz. Yorgun ve uykusuz ifadeden kurtulup ışıltılı bir yüz ifadesine kavuşmak sizi iş ve özel hayatınızda fazlasıyla mutlu edecektir.” diyor.
Ancak göz altlarımı böyle seviyorum diyenlerdenseniz o zaman yine de bakım şart. En azından evde kendiniz uygulayabileceğiniz göz maskeleri, göz kremleri ve serumlar ya da kapatıcılar kısa süreli yardımınıza koşacaktır. 

Shambala Clinic’i Instagram hesabından da takip edebilirsiniz;
 

 

Alın bölgesinde oluşan endişeli çizgilerden botoks uygulamasıyla kurtulabilirsiniz. Dr. Serdar Bora Bayraktaroğlu 🎯Amaç: Kırışıklıklardan kurtulmak. ⚛ Nasıl yapılır: SKüçük botoks uygulamalarıyla kırışıklıklarımız azaltılır. 🏁Teknik: Botoks enjeksiyonlarla mimik kaslarımızı zayıflatılarak kırışıkları azalır. 💉Anestezi: Yok 🕛 Süre: 10 dakika 📆 İyileşme: Hemen ⏳Etkisi ne kadar sürer?: Etki üçüncü günde başlar 4-6 aya kadar sürer. ☎ Telefon: 0212 365 59 59 🌎Web: www.shambala.com.tr 📍Yer: Shambala Clinic 📬 Mail: shambala@shambala.com.tr 🚨Dikkat edilmesi gerekenler?: İlk gün sauna ve hamama girilmemeli, başınızı öne eğerek işlemlerden uzak durmak (Örnek Pilates) 😵Ağrı var mı?: Yok. ✈ Seyahat: Kısıtlama yok. #serdarborabayraktaroğlu #shambalaclinic #botox #botoks

Shambala Clinic (@shambalaclinic) tarafından paylaşılan bir fotoğraf ()

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI