Ana SayfaErkek ModasıGrafiti Sanatçısı André Saraiva'dan Mango Man Koleksiyonu

Grafiti Sanatçısı André Saraiva’dan Mango Man Koleksiyonu

Etkileyici grafiti sanatçısı André Saraiva, sanatını MANGO MAN tasarımlarına taşıyor. 90’ların ikonik çizimi Mr. A’nın yaratıcısı Saraiva, kendisinin alter egosu olarak bilinen bu gizemli ve özgür ruhlu karakterden ilham alarak bir koleksiyon yarattı. Tasarımları, ‘Love Graffiti’ ya da onun kendine özgü pembe kullanımı gibi diğer konseptleri aracılığıyla, sanatçının kişisel dünyasını yansıtıyor.
 
Sınırlı sayıdaki koleksiyon, müşterilerin bir dizi yama ve işleme ile kişiselleştirebileceği tişört ve sweatshirtlerden oluşuyor. İşleme hizmeti, 3 Aralık’tan itibaren İspanya ve diğer Avrupa ülkelerindeki (Fransa, İngiltere, Hollanda, Portekiz ve İtalya) seçili mağazalarda ve kısa bir süre sonra da, web sitesi mango.com’dan satışa sunulacak.
 
Eşsiz parçalar yaratan illüstrasyonlar

Koleksiyonun lansmanından bir gün sonra, 4 Aralık’ta, André Saraiva, Madrid’de düzenlenecek halka açık bir etkinlikte yer alacak ve etkinliğe katılanlar için kişiye özel tasarımlar yapacak.  Etkinlik, 19:00-20:00 saatleri arasında, C/ Preciados, 8 adresinde yer alan mağazada gerçekleşecek.
 
Giysi kişiselleştirme ve tadilatı için yeni bir alan

AndréxMango koleksiyonunu işlemelerle kişiselleştirmek için yapılan bu girişim, diğer Mango Man tasarımlarına da yansıyacak. Firma, başlattığı bu yeni proje ile, giysi tadilatı ve satın alınan giysilere isim baş harfleri ve çizim işleme gibi hizmetler için seçili mağazalara yeni bir alan ekliyor. Bu seçenek, İspanya şehirleri olan Barselona, Madrid, Malaga, San Sebastian, Sevilla ve Valensiya’daki on mağazada uygulanacak.    
 
 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI