Ana SayfaSağlıkGranola.com.tr ile sağlıklı beslenin

Granola.com.tr ile sağlıklı beslenin

Öncelikle sizleri tanıyalım? Granola.com.tr`nin girişimcileri kimdir? Neler yaparlar?

Kısaca size kendimden ve yol arkadaşlarımdan  bahsedeyim. İsmim Berkay Özerkliğ, Başkent Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nden mezunum, Bilgi Üniversitesinde Ekonomi Hukuku Yüksek lisansı yapmaktayım ve aktif Avukatım.

Ortağım Murat Köse, Bilkent Üniversitesi İktisat bölümü mezunudur. Kendisi 3 kuşaktır restaurant işiyle uğraşan bir aileden gelmektedir ve beraber bu projeyi hayata geçirmeden önce üç sene boyunca Niki Restaurant’ın işletmeciliğiyle ilgileniyordu.

Son olarak hem Şefimiz hem de ortağımız Arda Aras, Bilkent Üniversitesinde Turizm ve Otel İşletmeciliğinden mezun olduktan sonra; Paris’de Gregoire FERRANDİ’de gastronomi bölümünü bitirmiş ve Michelin yıldızlı restaurantlarda görev almıştır. İstanbula döndükten sonra Ulus 29, Mama Shelter ve La Petit Maison gibi önemli restaurantlarda çalışmaya devam etmiş ve en son aramıza katılmıştır.

Bu şekilde bir hizmet vermek nasıl aklınıza geldi?

Günümüzde çalışan insanların en büyük sıkıntılarından birisi sağlıklı ve düzenli beslenmek. Bunun önündeki en büyük engeller ise insanların yemek pişircek zaman bulamaması ve yoğun olmaları. Ben kendim spor yapan ve sağlına dikkat eden, düzgün beslenen birisiyim. Ancak Avukatlık mesleğimi fiilen icra ettirdiğim zamanlarda yoğun iş saatlerinden dolayı, dengeli ve sağlıklı beslenmekte güçlük çekiyordum. Bu fikir aslında benim çalışırken keşke olsa dediğim ve çok özlemini çektiğim bir hizmetti. Malesef dışarda sağlıklı olduğuna güvendiğim ve aynı zamanda lezzetli olan çok alternatifim yoktu. Kısacası bu fikir için kendimden yola çıktım diyebilirim.

Son zamanlarda insanlar sağlıklı yemeklere geçmişe oranla çok daha düşkün, sizin yiyecek ve içeceklerinizde nasıl bir sağlık dengesi var?

Bence bu çok güzel bir gelişme, gün geçtikte insanlar sağlık ile beslenmenin ne kadar ilişkili olduğunun daha çok farkına varıyorlar. Bu konuda Granola olarak yemeklerimizde;

1-Rafine,  şeker ve un kullanmamaktayız.

2-Ayçiçek yağı yerine zeytinyağı kullanıyoruz.

3-Yemeklerimizi son teknoloji pişirme teknikleriyle pişirmekteyiz ve kesinlikle kızartma yöntemi kullanmamaktayız.

4-Yemeklerimizde kendi ürettiğimiz sebze ve et sularını kullanmaktayız, hazır bulyon kullanmamaktayız.

5-Yemeklerimizde yanlızca doğal ve taze ürünler kullanmaktayız. Tatlandırıcı ve koruyucu kullanmamaktayız.

6-Yemeklerimizde dengeli bir öğünde bulunması gereken bütün ana besin maddelerini  ( protein,yağ, karbonhidat) dengeli bir şekilde porsonliyoruz. Bütün kaloriler, protein , karbonhidatlar ve yağlar dengeli bir şekilde ayarlanmış ve hesaplanmış.

Kısacası beslenmenin tatsız ve sıkıcı olmak zorunda olmadığının kanıtıyız.

Kimler tercih edebilir?

Bütün sağlığına dikkat eden ve önem veren insanlar, sporcular, yemek yapmaya vakti olmayan çalışanlarımız, çalışan anneler kısacası bütün insanlar severek yiyebilirler.

Restoran tarzı mı yoksa sipariş odaklı mı çalışıyorsunuz?

Granola’yı eve ve işyerine servis veren gelişmiş bir paket servis hizmeti olarak tanımlayabilirim.

En çok sipariş aldığınız saat aralıkları ne zaman?

En çok sipariş aldığımız saatler; öglen 12-2 arası , aksamüstü sağlıklı bir atıştırmalık isteyen çalışanlarımız 4-5 sularında ve işten veya spordan gelmiş müşterilerimiz 7-8 sularında sipariş vermekte.

Hedefiniz nedir?

 Metropol insanları olarak hepimiz yoğun tempoda ağır bir şekilde çalışıyoruz. Oradan oraya koşuştururken, devamlı işlerimize yetişmeye çalışırken yediklerimize dikkat etmek oldukça geri planda kalıyor. Sizin düşünmenize gerek kalmadan, Granola olarak sağlıklı lezzetleri size ulaştırmak ve hayatınızı daha kaliteli kılmak en temel isteğimiz. Size kullandığımız doğal malzemeler ve pişirme teknikleri ile şüphe bırakmayacak, standart bir lezzet teklif ediyoruz. Tamamen güvenebileceğiniz ve temiz bir mutfak için doğru adres Granola ile hayatınızı çok daha kaliteli kılabilirsiniz.

*Biz Granola`yı deneyimledik, favorimiz bademli somon oldu, bir balığa badem bu kadar mı yakışır desek az bile kalır, üstelik gelen yan ürünler de oldukça sağlıklı! Şimdilik Maslak ve çevresine hizmet veren granola.com.tr tam da sizlere göre.Eğer siz de bizler gibi ofis çalışanıysanız ve gün içinde sağlıklı kaçamaklar yapmaktan zevk alıyorsanız, burası tam size göre, öncelikle siteyi inceleyin ve sonrasında sipariş vermeyi unutmayın. Siteyi incelemek için buraya tıklayın.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI