Ana SayfaYaşamGrinin 50 Tonu`nda Nükhet Duru Şarkısı

Grinin 50 Tonu`nda Nükhet Duru Şarkısı

E.L James`in dünya çapında satış rekorları kıran `Grinin 50 Tonu` eserinin beyazperde uyarlaması büyük yankı uyandırmaya devam ediyor.

Gerek fragmanları gerek müzikleri ile gündemde olan film vizyona girmesiyle yeni bir sürprizle izleyenleri karşılaştırdı.

Türkiye`de geçtiğimiz hafta vizyona giren `Grinin 50 Tonu`nu izleyenler bir sürprizle karşılaştılar. Filmdeki sahnelerden birinde The Weeknd`in Often şarkısı çalıyordu. Şarkıdaki dikkat çeken sürpriz ise altyapısında Nükhet Duru`nun `Ben Sana Vurgunum` şarkısının çalınması oldu.

Nükhet Duru`nun eski plak kaydındaki sesi dijital ortamda deforme edilerek, şarkının 15. saniyesinde izleyiciyle buluştu. İlk anda fark edilmeyen `Ben yine sana vurgun` sözleri dikkat edildiğinde anlaşılıyor. 

Hürriyet`in konuyla ilgili görüştüğü Nükhet Duru, şunları söyledi:

"The Weeknd, internet sitemde beni keşfetmiş ve bütün şarkılarımı sevmiş. Özellikle `Ben sana vurgunum`u erotik bir tınısı olduğu için çok uygun bulmuş. 

Bizimle iletişim kurdular, şarkının kullanımı için izin de aldılar. Ayrıca albümde `Nükhet Duru` ismine de yer veriliyor. Kendisiyle henüz tanışmadık ama ilk fırsatta bir araya geleceğiz.

Dünya standartları çerçevesinde bir ödemede bulundular. Ayrıca bestenin sahibi Ali Kocatepe için de aynı şekilde görevlerini yaptılar.

Filmde sesimin deforme edilmeside beni rahatsız etmedi. Çünkü prodüktörün bir hayali vardı ve bunu gerçekleştirmek, o hayale daha da erotizm katmak adına böyle bir karar alınmış."

`Grinin 50 Tonu` filminin müziklerine imza atan Kanadalı trip hop prodüktörü The Weeknd, son dönemlerde büyük bir hayran kitlesine ulaştı. Often şarkısı ise Youtube’da 30 milyon izlenmeyle rekor kırdı. 

Fifty Shades of Grey`in diğer film müzikleri için burayı tıklayın!

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI