Ana SayfaDekorasyonGrob Sizi Evinizde Sadeliğe Yer Açmaya Davet Ediyor

Grob Sizi Evinizde Sadeliğe Yer Açmaya Davet Ediyor

“Evinizde sadeleşmeye yer açın” mottosuyla kurulan ve minimal tarzda mobilya ve yaşam elemanlarını, doğal malzemelerle sunan Grob, yeni alışkanlıklar ve ihtiyaçları göz önünde bulundurarak ‘yeni normal’ serisini tasarladı.
Yeni normal serisinde bulunan yeni normal dresuar ve yeni normal puf, üst tablalarında yer alan küçük açılabilir kapak sayesinde eve girildiğinde nereye bırakılacağı her zaman sorun olan maske, anahtar, gözlük gibi eşyalara yer açıyor. Üzerindeki ahşap topları ile ikonikleşen duruşu, hayatın net ve basit olma ilkesine gönderme yapıyor.  Yeni Normal Serisi, masif kayın ağacı ayakları, mat siyah lake tablası ve formu ile sade tavrını ortaya koyuyor.
Grob ürünleri, kaynağını doğadan alan, usta zanaatkarların el emekleriyle yoğrulan, sadeliğin işlevselliğini odağa oturtan bir  enerjiye sahip.

Organik doğal malzemelerin kullanıldığı minimal oturma ve yaşam elemanları yapımı projesi olarak yola çıkan Grob, evde çocuğuyla daha çok aktivite alanına veya hobisine yer arttırmak isteyenlere farklı alternatifler sunuyor ve azaltırken neler arttırılabileceğinin sorgulanmasına olanak sağlıyor.

Grob’un ürün yelpazesinde tekli koltuklar, puflar, sandalyeler, sedirler, bench ve daybedlerden oluşan oturma elemanlarının yanısıra masa ve sehpalar, dresuar ve konsollar, çalışma masaları ve tamamlayıcılar yer alıyor.
 
Grob ürünlerine ve yeni normal serisine grob.store adresinden  ulaşabilirsiniz.
 
 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI