Ana SayfaGüzellikGrundig’den “Çabasız Güzellik” Konseptli Ürünler

Grundig’den “Çabasız Güzellik” Konseptli Ürünler

Gıdaya saygıyı mutfaktan başlayarak hayata yaymayı ve daha sade bir yaşamı hedefleyen “Ruhun Doysun” projesiyle farkındalık hareketi başlatan ve tüm ürün kategorilerini aynı felsefe altında birleştiren Grundig, kişisel bakım ürünlerinde de sade ve doğal olmayı vurgulayarak; ürünlerini “Çabasız Güzellik” konsepti ile İstanbul’da güzellik dünyasının önde gelen isimlerinin katıldığı bir etkinlikle tanıttı. Etiler’deki Ajans Beaute’de, Grundig Pazarlama Müdürü Merve Hatiboğlu ve Güzellik Yayında dergisi Yayın Direktörü Gözde Atakoğlu ev sahipliğinde gerçekleştirilen etkinlik, büyük ilgi gördü.
 
Etkinlikte katılımcılar Grundig’in fön, düzleştirici, maşadan oluşan Hero ürün ailesi, Sensör kurutma makinesi, Pure Care Black düzleştirici, Touch Control Saç kurutma ve Touch Control saç tarağı gibi ürünlerini deneyimleme fırsatı buldu. Başak Boztepe, Buse Terim, önde gelen dergi editörleri ve bloggerların katıldığı etkinlikte, ayrıca dileyenlere saç tasarımcısı Nesrin Can tarafından “Çabasız Güzellik” konseptli saç modelleri yapıldı.
 
Sensör kurutma makinesi; kurutma işlemi yapılırken akıllı sensörü sayesinde saç telindeki ısıyı ölçerek kendini 55 dereceye ayarlıyor. Hero ürün ailesinde yer alan Grundig Hero Line Düzleştirici’nin çıkarılabilir dış yüzeyi sayesinde hem düzleştirme hem maşa olarak kullanılabiliyor. Düzleştirici, 5 kat seramik kaplı koruyucu yüzeyi ile boyalı, işlem görmüş saçlarda bile rahatlıkla kullanılıyor, saçlara zarar vermiyor. Grundig Hero Line Fön Makinesi, uzun ömürlü AC motoruyla 2400 watt hava çıkış gücüne sahip. 8mm’ye kadar inceltilmiş başlığıyla fön çekmeyi çok kolaylaştırıyor. Saçlarında doğal dalgalar yapmak isteyenler Grundig Hero Line Saç Maşası’nda aradıklarını buluyor. Silikon koruma bölgeleri sayesinde uygulama sırasında saçlarda sıkışarak kırılmayı önleyen Grundig Hero Line Saç Maşası, titanyum seramik kaplı yüzeyi ile saçlarda eşit ısı dağılımı ve mükemmel sonuç sağlıyor.
 
 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI