Ana SayfaYaşamGüç Zarafetle Buluştu: The Address Residence İstanbul

Güç Zarafetle Buluştu: The Address Residence İstanbul

Mükemmelliyetin samimiyetle, gücün zarafetle buluştuğu The Address Residence İstanbul, incelikli bir hayatın tüm ayrıntılarını rafine zevklerle birleştirerek, yarattığı benzersiz ortamda çok değerli bir yaşam deneyimi sunuyor. 

İstanbul’un yeni ikonu olacak 46 kattan oluşan The Address İstanbul`un mimari tasarımı Sir Norman Foster’ın kurucusu olduğu Foster + Partners tarafından, iç tasarımları ise dünyanın konaklama sektöründeki en önemli iç mimarlık firmalarından birisi olan Hirsch Bedner Associates (HBA) tarafından yapılıyor. Çalıştığı markalar için ilham verici deneyimler yaratan HBA, The Address Residence İstanbul için, Emaar ismiyle eşanlamlı hale gelen en yüksek kalite standartlarını, iç tasarıma da yansıtıyor.

Projedeki  antre zeminlerde doğal taş uygulanırken, salonlarda zemin kaplaması olarak birinci sınıf Margaritelli lamine plank parke kullanılıyor. Poliform Varenna marka mutfaklarda, tezgah ve tezgah üzeri duvarda kompozit granit veya porselen malzeme kullanılırken “Franke” eviye ve batarya, “Gaggenau” ankastre ocak, ankastre fırın, ankastre bulaşık makinesi ve ankastre buzdolabı tüm dairelerde standart olarak veriliyor.

Örnek evin iç tasarım detayları arasında en önemli detaylardan biri de ebeveyn banyoda kullanılan Statuario ve Versalys taşlarının İtalya’dan getirilmesi. WC’lerde kullanılan mavi mermer ve mutfak, giriş, koridor, banyoda kullanılan mermerler ise tamamen yerli üretim mermerler arasından özenle seçilmiş.

 The Address Residence`ın zamansız, zarif, sofistike ve göz alıcı evlerinde gerçekleştirdiğimiz çekimleri yakından incelemek için fotogaleriye tıklayın!

Styling: Hakan Öztürk
Fotoğraflar: Mehmet Erzincan
Mekan: Emaar Square – The Address Residence İstanbul
İletişim: www.emaarsquare.com.tr & 0216 547 1717

* Bu bir ilandır.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI