Ana SayfaErkek ModasıGUESS, INC. Erkekler İçin En Yeni Kokusu GUESS UOMO'yu Sunar

GUESS, INC. Erkekler İçin En Yeni Kokusu GUESS UOMO’yu Sunar

 

GUESS Bella Vita serisinin tamamlayıcı bir karşılığı olan yeni ikonik ve benzersiz bir koku, markanın güçlü erkek parfüm serisine katılıyor. GUESS UOMO, hayatı tutkuyla ve sınırsız olarak yaşayacak kadar kendine güvenen erkeği ifade ediyor. O şimdiki zamanda yaşıyor, özgür ruhlu ve her zaman geleneklerden ve toplumun baskısındankopmaya çalışarak.

 

Amber fougere kokusu, üst ve orta notalarda canlı narenciye, tazeçiçek ve yoğun baharat ve ardından tatlı ve kalıcı bir iz ; koyu renkliahşap ve şehvetli amberin sıcak karışımı ile GUESS erkeğininmanyetik özgüvenini simgeler.

 

Klasik – Bağımlılık Yapıcı – Eşsiz

• Üst Notalar: Greyfurt, Kakule, Lavanta

• Orta Notalar: Adaçayı, Safran Sardunya

• Temel Notlar: Koyu ahşap, Benzoin, Amber

 

“GUESS markasını giyen erkek, geleneksel klasik erkekliği seven amakendini taze ve modern bir çizgiyle ifade eden kişidir.” diyor. Takasago parfümör, Linda Chinery.

 

İtalyan mimarisinden ilham alan GUESS UOMO ambalaj tasarımı, miras ve modernliğin bir karışımını yansıtıyor. Şık siyah mermerkarton, klasik siyah vurgulara ve GUESS UOMO logosuna sahip, sanatsal olarak tasarlanmış şeffaf bir cam şişeyi saklar.

 

• GUESS UOMO Eau de Toilette 100ml …………… 1.100 TL
• GUESS UOMO Eau de Toilette 50ml ………………..800 TL

 

 

 

Rat Pack’in havasından ilham alan kampanya, İtalyan modelleri MattiaNarducci, Stefano Sala ve Alex Dellisola’nın yer aldığı GUESS UOMO kokusunun çekici erkeksi enerjisini yakalıyor. Las Vegas’takiikonik Caesars Palace’da fotoğrafçı Tatiana Gerusova’nın merceğindençekilen GUESS UOMO kampanyası, hayatın en iyisini yaşayan klasikmodern GUESS erkeğinin özgür ruhlu özgüvenini gözler önüneseriyor. 

 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI