Ana SayfaModaGuess Yeni Mağazasını Nişantaşı'nın En İşlek Bölgelerinden Teşvikiye'de Açtı

Guess Yeni Mağazasını Nişantaşı’nın En İşlek Bölgelerinden Teşvikiye’de Açtı

Guess Nişantaşı mağazası, 256 metrekarelik geniş alanı ile bölgenin en işlek caddelerinden biri olan Teşvikiye’de; birçok lüks mağazaya ve otele, kafelere, barlara ve restoranlara, Nişantaşı’nın eğlenceli ve çekici ara sokaklarına yakın şekilde konumlanıyor.

Mağaza lokasyonunun deniz kıyısına yakın ve metro hattının yanı sıra birçok ulaşım bağlantısına kolay ulaşılabilir olması, Guess Nişantaşı mağazasını, İstanbul’u ziyarete gelen milyonlarca turistin alışveriş noktalarından biri olmasını sağlayacak. Guess Nişantaşı mağazasının, aynı zamanda markanın geleceğe yönelik genişleme planlarını hızlandırmak için mükemmel bir lokasyonda olduğu düşünülüyor. 

15 Mart Pazartesi günü kapılarını açan Guess Nişantaşı mağazası, müşterilerini bekleyen etkileyici mağaza içi düzeninin yanı sıra, markanın ruhuyla bütünleşen giyim, ayakkabı ve aksesuarlardan oluşan geniş kapsamlı koleksiyonlarına göz atma isteği uyandıran bir vitrin sunuyor.

Mağazanın iç dizaynında yer alan geometrik duvar desenleri, örgü tasarımlı yer döşemeleri, lake duvar panelleri ve içeride kontrast yaratan modüler mobilyalar, mağazanın sofistike bir düzene sahip olmasını sağlıyor. Mağazadaki renk kullanımı, ortamın aydınlık ve havadar olmasını sağlayarak keyifli bir alışveriş ortamı yaratıyor. 

İç tasarımı geliştirilen yeni Guess mağazasının odak noktaları, aksesuar bölümü ve yeni eklenen “Denim Destination” alanı oluyor. Beyaz LED ışık ile “denim is our world” yazısının bulunduğu alan, markanın ikonik tasarımlarına dikkat çekiyor ve müşteriye denim alışverisi konusunda daha kolay ve pratik bir deneyim sunuyor.

Guess Kreatif Direktörü Paul Marciano, Guess Türkiye pazarı ile ilgili; “Türkiye, Guess için çok  güçlü bir büyüme pazarını temsil ediyor ve bu yeni mağaza, İstanbul’un en nezih ve işlek semtlerinden biri olan Nişantaşı’nda bulunuyor. Bu gelişme, yalnızca küresel büyüme planlarımızın değil, aynı zamanda markanın ülkede devam eden başarısının da bir kanıtıdır.” 

Guess, Türkiye’de toplam 22 mağazası olmakla birlikte,2021 sonuna kadar 2 mağaza daha açmayı planlıyor. 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI