Ana SayfaModaGül Gölge Saygı My Touch`ı anlattı

Gül Gölge Saygı My Touch`ı anlattı

Son dönemlerde giydiklerinden  formda vücuduna kadar kadınların beğendiği isimlerden biri olan Gül Gölge Saygı, aşırı zayıflığa savaş açarak her bedenden kadının rahatça giyinebileceği Love My Body/My Touch koleksiyonuyla karşımıza çıktı.

Her kadının doğru detaylarla kusursuz görünebileceğine inanan Saygı, hazırladığı renkli parçalar ve trendleri yakalayan noktalarla kısa sürede çok sevilen koleksiyonu detaylarıyla bize anlattı.

Koleksiyonunuz 34 bedenden 48 bedene kadar çıkıyor. Bu kadar geniş bir yelpazede ürünler hazırlamak sizi zorlamadı mı?
Çok basic modeller olduğu için çok zorlanmadık açıkçası. Güzel kalıplı, doğru kesimli her giysi her hanımı iyi gösterebilir. Bir de 44 beden bir bayanın 36 beden gibi görünmesine de gerek yok aslında. Kendi profiline uygun seçimlerle kaç beden olursa olsun gayet şık olabilir..

Love My Body/My Touch koleksiyonunda Gül Gölge olarak nasıl kadınlara sesleniyorsunuz?
Günümüz trendlerini klasiklerle kombinledik..Uzun yıllar giyebilecekleri kıyafetler çıkardık ortaya. Neşeli,sofistike,salaş. Ruh halimiz gibi

Koleksiyonunuzda beden aralığınız geniş bir yelpazede, kadınları olduğundan daha zayıf gösterecek tasarımları ön plana çıkardınız. Kadınlar kusurlu buldukları bölgelerini gizlemek için nasıl giyinmeli? Nelerden uzak durmalı?

Göz kirliliği yaratmamak şartıyla her şey giyilebilir bence. En doğru seçim güzel kesim bir kumaş ya da koyu renk jean üzerine kalçayı kapatacak bir blazer ceket içine t-shirt ya da ipek bir gömlek ile son derece şık spor olunabilir bence..Tabi benim fikrim bu.. 

Şu an formunuzla herkesi büyülüyorsunuz ancak siz de bir dönem kilo aldınız. Bu dönemlerde nasıl giyinmeyi tercih ettiniz?
Ben özellikle lohusalik döneminde kilo aldim. O dönemde yukarıda dediğim gibi giyindim ya da çok bol olmayan şık bir elbise üstü ceket olabilir

Hazırladığınız koleksiyon için objektif karşısına geçtiniz ve gördüğümüz kadarıyla photoshop kullanarak kendinizi aşırı inceltmediniz. Zayıflığı gerçekten itici mi buluyorsunuz?
Harika bir soru. Fark etmenize sevindim..Herkesin kendine yakışan bir kilosu vardır.Bazı hanımlar çok zayıf  güzel olur bazıları olmaz. Ben de bir dönem çok zayıfladım ve o bana gitmedi bence.

Koleksiyonunuz çok beğenildi. Bu kadar iddialı bir koleksiyonun fiyat aralığı nedir?Fiyatların uygunluğu en çok sevindiğim şey..Biz bu projede ulaşılabilir kaliteyi yaratmak istedik ve başardık sanırım. 77 TL`den 1000 TL`ye kadar değişen bir fiyat aralığımız var.

Tarzınızı bize nasıl tanımlarsınız?
Tamamen ruh halime gore..

Stil konusunda dünya çapında takip ettiğiniz isimler kimler?
Carine Roitfeld ve Taylor Tomasi.

Koleksiyondaki favori parçalarınız neler?
Özellikle trikolarımı ve jeanlarimi çok beğeniyorum. Bir de düz basic elbiselerimi.

Şu anki formunuza kavuşmak için neler yaptınız?
Geç saatlerde yenen uzun yemekleri kaldırdım.

Düzenli olarak kullandığınız hangi bakımları yaptırıyorsunuz
Haftada bir iki peeling yapar, her akşam yüzümü mutlaka tonikler ve nemlendiricilerimi kullanırım.

Fotogaleriye tıklayarak koleksiyonda yer alan birbirinden güzel parçaları yakından inceleyebilirsiniz.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI