Ana SayfaGündemGülşen ve Ozan Çolakoğlu Kavganın Arasında Kaldı

Gülşen ve Ozan Çolakoğlu Kavganın Arasında Kaldı

Olay büyüyünce mekanın içerisinde bulunan yaklaşık 600 kişi kaçışmaya başladı. Olay ünlü şarkıcı Gülşen ve eşi Ozan Çolakoğlu’nun beach partide sahne aldığı sırada gerçekleşti. Ozan Çolakoğlu’nun D.J. performansı sırasında sahnenin önünde bulunan iki gurup birbirine girdi. Kabinden zorlukla inen Çolakoğlu kalabalıktan kaçıp eşinin olduğu alana doğru geldi. Çolakoğlu hamile olan Gülşen’i o kalabalıktan mekanın arka tarafına kaçırmaya çalıştı. Mekanda bulunan birçok genç ise Gülşen’in yanına sığındılar.

İnsanların yanına sığındığını farkeden Gülşen olayın yanlarına doğru sıçramaması için topuklu ayakkabılarla orman yoluna doğru ilerledi. Gülşen ile Ozan Çolakoğlu zorlukla özel araçlarına ulaştılar. İkili; “Allah Allah bu insanlar neden böyle, güzel güzel eğlenmek varken kavga nedir? Sinirlerimiz bozuldu, ağlancak halimize gülüyoruz” diyerek araçlarına bindiler.

Olay yerine daha sonra ambulans ve polis araçları geldi. Kavgayı çıkaran iki gurup ise kalabalığın arasına karaşarak kaçtılar.

Olay sonrası basına açıklama yapan Ozan Çolakoğlu, “Normal karşılıyoruz, genelde böyle şeyler oluyor, programın sonlarına gelmiştik. İçmesini bilemeyenler maalesef böyle şeyler yapıyorlar” diye konuştu.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI