Ana SayfaGüzellikGülüşünüzü Tasarlayın Güvenle Gülümseyin

Gülüşünüzü Tasarlayın Güvenle Gülümseyin

Son dönemlerde popülerliği hızla artan gülüş tasarımı çeşitli nedenlerle estetik açıdan görünümü bozulan dişler ve diş eti hastaların gereksinimleri de göz önünde bulundurularak olabildiğince doğal ve güzel bir görünüme kavuşturulması işlemi olarak biliniyor. Maske kullanımının son dönemlerde hayatımızda olmasının bu konudaki talebi azaltmadığını söyleyen Uzm. Dr. Arten Dyrmishi tel taktırmak istemeyenlere alternatif bir tedavi yöntemi olduğunu söyledi.

Güvenle gülümseyebilmek herkesin hakkı. Son dönemlerde gelişen teknoloji sayesinde eski yöntemlere alternatif olan gülüş tasarımı bireylerin diş ve diş eti kusurlarında son derece yarar sağlıyor. Çarpık, yıpranmış, aralıklı, rengi bozulmuş veya aşınmış dişleri olan herkesin bu tedaviyi tercih edebileceğini söyleyen Uzm. Dr. Arten Dyrmishi “Gülüş tasarımında ilk olarak hastanın estetik beklentilerini doğru olarak anlamak ve ihtiyaçları doğru belirlemek çok önemlidir. Hasta ağzından alınan ölçüler aracılığıyla hazırlanan modeller üzerinde problemler belirlenir ve planlamalar yapılır. Daha sonra hastaların ağız içi ve yüz fotoğraflarıyla bilgisayar ortamında özel programlar kullanılarak ölçümlemeler yapılır ve yüz şekline uyum hesaplanır” dedi.

Güzel bir gülüş için öncelikle yüz biçimine ve dudak yapısına uyumlu dişlere sahip olmak gerektiğinin altını çizen Uzm. Dr. Dyrmishi “Gülüş tasarımı, size kişisel özellikleriniz ve isteklerinizle doğallık ve fonksiyonu birleştirerek yüzünüze en uygun ideal gülümsemeyi oluşturmak için vardır” dedi. Gülüş tasarımı için belirli bir yaş kriteri olmadığını söyleyen Uzm. Dr. Dyrmishi “Daha güzel ve hoş bir gülümsemeye kavuşmak isteyen her kişi, gülüş tasarımı için adaydır. Daha belirgin yüz ve diş özelliklerine sahip oldukları için yetişkinler bu özel tedavi için tercih edilen adaylardır. Tel taktırmak uzun süren bir tedavi olduğundan dolayı, kısa süreli olması avantajlı olacağından lamine ve zirkonyum kaplamayı uygun hastalara tavsiye edebiliyoruz” dedi. Hamilelik sürecinde diş tedavisi yaptırmak isteyenler için sorun olmayacağını belirten Uzm. Dr. Dyrmishi “Kadın doğum doktorlarından onay alan her gebe de bu işlemi yaptırabilir. Burada önemli olan şey, gebenin doktorunun işleme izin vermesidir” dedi.
 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI