Ana SayfaYaşamGüne Keyifle Başlamak İçin 9 Öneri

Güne Keyifle Başlamak İçin 9 Öneri

Tıpkı bizim gibi sizin de ‘sabah insanı’ olmadığınızı düşünüyoruz. Alarmla uyanmak, alarmı devamlı ertelemek ve bu yüzden evden aceleyle -sürekli bir şeyleri unutarak- çıkmak… Bu liste uzar gider. Ancak gününüz nasıl başlarsa öyle devam eder. Dolayısıyla sabahlara alışmanın, özellikle de bahar geliyorken, hayatı daha keyifli olacağını düşünüyoruz. Bunun için de size birkaç önerimiz olacak…

1. 30 dakika önce uyanın. Böylece güne daha sakin başlayabilir ve evden telaşsız bir şekilde çıkabilirsiniz.

2. Uyandığınızda su için. İlk olarak kahveye sarılmak yerine, vücudunuzun gece boyunca kaybettiği suyu tazelemeyi ihmal etmeyin.

3. Esneyin. Kan akışınızı düzenlemek ve uyanmanıza yardımcı olmak için birkaç esneme hareketi yapın. Kim bilir, belki bunu zamanla bir yoga akışına bile dönüştürebilirsiniz.

4. Spor yapın. Daha iyi bir mod ve yüksek enerji için sabahları biraz ter atmak iyi olacaktır.

5. Müzik açın. Erken başlayan günün enerjik geçmesi için yüksek tempolu şarkılar dinleyin.

6. Kahvaltı yapın. Güne tok bir karınla başlamak enerjinizin gün boyu devam etmesine yardımcı olacaktır. Hafif ve sağlıklı önerilere bir göz atın.

7. Bir arkadaşınıza veya aile üyesine ‘günaydın’ mesajı atın. Sevdiklerinizle güzel hisler paylaşmak hem sizin hem de karşınızdakinin gününü daha keyifli kılacaktır.

8. Bir şeyler okuyun. Bu okuduğunuz kitabın birkaç sayfası da olabilir, gündem başlıkları da. Ofise gitmeden önce zihninizi aktifleştirmek için iyi bir seçenek.

9. Gününüzü planlayın. En üretken olduğunuz saatte önünüzdeki günde ne yapacağınız daha etkili düşünerek organize edebilirsiniz.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI