Ana SayfaAstrolojiGüneş- Plüton Karesinin Etkileri!

Güneş- Plüton Karesinin Etkileri!

EMİRE TUĞÇE AKARLAR

Uzman Astrolog

https://sorumgeldi.com/emire-tugce-akarlar

Instagram: astrodanismanim

Danışmanlık almak için;

İletişim: 
tugce.akarlar@gmail.com

Güneş Pluton arasında bugün aktifleşen zorlayıcı açı; haftanın ilerleyen günlerinde de etkisini gösteriyor olacak.
 
Pluton; yeniden doğuşun sembolüdür; değiştirir, durumlar bozulmaya uğrar ve ardından yeni bir şeye dönüşür. Yeni bir şey açığa çıkar. Güneş ise canlılığımız egomuzdur ve bu ikilinin arasındaki harekete geçiren açı; egonun çok güçlü olması halinde; öfke patlamalarına, direnç göstermekten gelen inatlaşmalara neden olabilir. Bu inatlaşmaların aslında kimseye bir faydası da yoktur. Kendi gölgenle kavga etmek gibidir…
 
Hırslanabiliriz, fazla alıngan ve kompleksli olmaya da meyilli olabiliriz. Hayatımızda bize göre önemli pozisyonlara konumlandırdığımız herkes; bize doğru tehditkar bir şekilde parmak sallıyormuş gibi gelebilir. Buluttan nem kapmamak için aslında kendimizle ilişkimizi de bu süreçte iyi tutmamız önemlidir. Neyi neden tehdit olarak algılıyoruz. Ya da hayatımızda bitmekte olan şeye karşı, inatla tutunma arzumuz neden kaynaklanıyor? Bitiyor ki vakti doldu belki… yeterince sevmemişiz ya da hakkını vermemişiz ki, ellerimizden kayıp gitmiş belki de çoktan… Dalmışız. Dalmamıza sebep olan şey nedir? Aslında aklımızın esas takılı kaldığı yer orası belli ki. Belki de bu hafta şu gün olmakta olanlar tamamen bir fırsat… Görüp; silkelenmek için. Aslında anlık sinirimizin altında; söylenmeyi bekleyen nice cümleler duyulmayı bekliyor… Söylememenin daha iyi olduğu öğretildiği için sustuklarımız, isyan ediyor. Öfke, isyan, kızgınlık… bunlar da sağlıklı duygular. Yeter ki görmezden gelmeyin.
 
O nedenle görünenin de ardına bakın hatta… Sizde bu itilimi yaratan kişiye değil de; kendimizde düzeltmemiz gereken nedir, bize aslında daha büyük bir plandan ne anlatılmak isteniyor. Ona odaklanalım.

Günün ilerleyen saatlerinde;
 
15:00 Ay Oğlak burcunda; son dördün fazında, sistemin getirdiklerine aykırı gitmemek için kendisini zor tutarken; Neptün gezegeni ile çok güzel bir açı kuruyor olacak. Kurulan dereceyi incelediğimiz zaman; aslında ruhumuzu tam olarak çok sinirli, dondurması elinden düşmüş kızgın ama bir yandan da mağrur durmaya çalışan bir çocuğa benzetebilirsiniz. İşte bu çocuk; sevildiğini hissediyor; aslında korunduğunun farkında. Şükrediyoruz her ne olursa olsun; bir şekilde hali hazırda hayatımızda şuana kadarki dilimde olmuş olana. Tam burada yaratıcı bir enerji, ilham aslında geliyor olacak işte. Boş verin kısa bir an için o kızgınlıklara da; kalbinize ilham olana kulak verin. Bir sakinleşelim günün ortasında. Kimseye kızgınlıkla ya da gücenerek zarar vermeyin demiş Buddha. Ne kadar güzel değil mi, tasavvufta da; incinme incitenden diye yer verilmiş buna. Siz size gelen akmakta olan mesaja, kalbinizi rahatlatan inceden keyif veren ve yalnız olmadığınızı fısıldayan; o dondurmanın daha güzelini, çok daha güzel yerlerde yiyebiliyor olacaksın da; onu boşver, bir saniye sana bir şey diyeceğim; diyen sese kulak verin.
 
Dua edin, yazı yazın, sevdiğiniz gerçekten size iyi gelen bir kişiye telefon açın, ya da sizi mutlu eden bir kitabın sayfalarını yeniden aralayın… Eminim ama eminim; işte buna ihtiyacım vardı dediğiniz bir şey karşınıza çıkıyor olacak. Lütfen. Eğer çıkarsa, en azından, müjdesini verin !
 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI