Ana SayfaMagazinGüneşin Kızları ikinci bölümüyle Kanal D`de

Güneşin Kızları ikinci bölümüyle Kanal D`de

Emre Kınay ve Evrim Alasya`nın başrollerinde oynadığı Burcu Özberk, Hande Erçel, Tolga Sarıtaş, Miray Akay, Kanat Hepari ve Berk Atan gibi genç oyuncuları da kadrosunda barındıran dizi Güneşin Kızları perşembe akşamları ekrana geliyor. Geçen hafta ilk bölümü yayınlanan dizi yazın konuşulacak yapımlardan biri olacak gibi duruyor. Başladığı gün sosyal medyada en çok konuşulan diziler arasına giren Güneşin Kızları`nda bu akşam ikinci bölüm yayınlanacak. 

Güneşin Kızları 2. Bölüm Fragmanı:

 Bakalım dizi beklenen başarıyı gösterecek mi? 

Güneşin Kızları 2. Bölüm Özeti:

Haluk’un telefon konuşmasına kulak misafiri olan Nazlı, Haluk’dan  şüphelenir ve onu takip etmeye karar verir. Savaş’ın hiçbir şeyden haberi olmamasına rağmen, Nazlı’nın zorlamalarıyla kendini olayların içinde bulur. Melisa’nın kayboluşundan ötürü Savaş’ı suçlayan Mert, Savaş’ın canını yakmaya karar verir. Mert’in hesaba katmadığı şey; Nazlı’nın da Savaş ile beraber Mert’in tuzağına çekildiğidir.

Ali, Selin’i arkadaşlarından uzak durması için uyarır. Selin, Ali’yi umursamaz. Doğum günü partisinde olanlara rağmen Selin’i Emre’yle yan yana gören Tuğçe, Selin’i iyiden iyiye düşmanı olarak beller. Ancak Selin ona yapılanları karşılıksız bırakmayacaktır. Önce Tuğçe’ye haddini bildiren Selin, Ali’yi de en hassas noktasından vurur.

Rana ve Sevilay, Güneş’e karşı güçlerini birleştirir. Sevilay’ın Haluk hakkındaki iddiaları Güneş’in kafasını karıştırır. Güneş için İstanbul’a alışmak sandığından da zor olacaktır. Bu esnada Nazlı’nın Haluk’u takibi Güneş’i Haluk’un teknesine çeker. Teknede Güneş ve Nazlı’yı nasıl bir sürpriz beklemektedir?   

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI