Ana SayfaGüzellikGünümüzün Yeni Trendi: Saç Bakımında Cilt Bakımı

Günümüzün Yeni Trendi: Saç Bakımında Cilt Bakımı

Günümüzde saç ve saç derisi bakımı rutinleri daha çok bir cilt bakımı rutini gibi görülüyor. Giderek artan saçı temizleme, nemlendirme, bakım yapma ve saçın dokularını koruma gibi konular, tıpkı cilt bakımında olduğu gibi yükselen bir trend. Saç uzmanları olarak, bilgi birikimimiz ile müşterilerimizin yaşam tarzına uygun kişiselleştirilmiş saç ve saç derisi bakım rutinleri oluştururken, aynı zamanda saç ve saç derisi analizi yapmaya da yoğunlaşıyoruz.

Natalia Prager, Aveda İspanya’nın Teknik Eğitimcisi: “Hava durumu değiştikçe cilt bakımı ve saç bakımı rutinimizi de yeniden düzenlemeliyiz. Dışarısı soğukken daha yoğun yüz kremleri kullanma eğilimindeyizdir, aynı değişimi düşük ısılar, ısınma vb. sebepler nedeniyle saçlarımız için de yapmalıyız. Bu noktada misafirlerimize saç bakımı rutinlerinde bazı değişiklikler yapmalarını tavsiye ederim. Sonbahar-Kış dönemi, yazdan sonra saç ve saç derimizi her saç tipi, dokusu veya sorunu için Aveda’nın maskeleri ile yenilemek, bakım yapmak ve beslemek için mükemmel bir zamandır. Misafirlerimiz Aveda’nın yüksek performanslı salon bakımlarına yatırım yapıyor, fakat uzun süreli etki istiyorsak bu yatırımı korumaya yönelik evde de kullanılacak saç bakımı ürünleri için tavsiyede bulunmamız gerekir.”

Kışla mücadele etmek için hangi ilk adımları atabilirsiniz?

Her duştan sonra normal bir saç kremi sürmek yerine saç maskesi kullanın. Kendinize bir «Pazar Ritüeli» oluşturun: Saç maskenizi her pazar uygulayın ve maskeyi bekletirken aynı zamanda bir vücut peelingi yapın ya da bir cilt maskesi uygulayın. Saçınızda maske varken, saçı açmak için her zaman geniş dişli bir tarak kullanın.

Tüm Saç Tipleri Ve İhtiyaçlarına Uygun Aveda Saç Maskeleri

Tüm saç bakım maskelerimiz, sert dokulu saçlar dahil her saç tipi ve dokudaki kimyasal işlem görmüş saçlar için idealdir. Invati maskesi, Botanical Repair maskeleri, Nutriplenish saç kremleri ve saç bakım yağı gücünü doğadan alır, silikon içermez ve saçınızın dolgunluk, güç, nem ve hidrasyon ihtiyaçları için kullanılması şiddetle tavsiye edilir. Natalia Prager, Aveda İspanya’nın Teknik Eğitimcisi: Eğer saçınız dalgalı veya kıvırcık ise Aveda saç maskeleri ile nemli ve pürüzsüz dokuya sahip saçlara sahip olabilirsiniz.

Aveda maskelerini kullanmak için ipuçları​

YENİ Botanical Repair saçı anında güçlendirir ve yoğun bir şekilde onarmaya yardımcı olur. Hafif ve zengin dokulu maskeler, tüm saç tipleri için formüle edilmiştir. Kullananların %95’i saçlarını anında onarılmış hissettiğini söylüyor.* Hafif maske, ince ila orta saçlar için formüle edilirken, zengin maske ise orta ila kalın saçlar için formüle edilmiştir. Hafif ya da zengin doku arasında saçınızda hangi maskenin en çok işe yaradığını, saçınızın ihtiyaçlarına ve nasıl hissetmesini istediğinize göre deneyebilirsiniz. İleri bitkisel teknoloji ile geliştirilmiş sacha inchi, avokado ve yeşil çay gibi bileşenleri içeren hafif dokulu maske %98 doğal türevlidir*, zengin dokulu maske ise %94 doğal türevlidir.* • Temiz saçınızda maskeyi 3-5 dakika bekletin ve durulayın. • Daha yoğun bakım için maskeyi uzun süre saçınızda bekletin, sıcak bir havluya sarın sonra durulayın.

Besin değeri yüksek içeriklerle 72 saat nemlendirme: Nutriplenish

Nutriplenish, besin değeri güçlü içeriklerle nemlendirme sağlar. Hafif ve yoğun nemlendirici saç kremleri ile saç tipinize göre bakımınızı kişiselleştirebilirsiniz. Hafif nemlendirici saç kremi ağırlık yapmayan nemlendirme için, yoğun nemlendirici saç kremi ise kuru saçlar için idealdir. Omega-5 bakımından zengin organik nar yağı içeren saç kremleri %96 doğal türevlidir*. Çok amaçlı saç bakım yağı 5 güçlü bitkisel yağın konsantre karışımından oluşur ve %100 doğal türevlidir* • Saç kreminize yağ ekleyerek daha yoğun bir nemlendirme sağlayın. • Gece maskesi uygulaması: Yağı uygulayın ve bir gece boyunca saçlarınızı bir havlu ile sarın. Sabah Nutriplenish şampuanınız ve saç kreminizle yıkayın. • Şampuan öncesi bakım: Yağı saçınıza sürün ve 10 dakika bekletin, daha sonra Nutriplenish şampuan ve saç kremi ile yıkayın ve nemlendirin.

YENİ Invati Advanced saçı besler ve dolgunlaştırır.

Invati Advanced saç dökülmesini azaltmaya yardımcı olur ve saçı anında dolgunlaştırır. Saç derisini derinlemesine besler, güçlendirir ve incelen saçları nemlendirir. Yoğun dolgunlaştırıcı maske ince saçlar dahil tüm saç tipleri ve dokuları için uygundur. Organik sertifikalı zerdeçal ve amla içerikleri %98 doğal türevlidir.* • Sıcak havlu ile beklettiğinizde daha iyi sonuç verir. • Saç derisine ve saç tellerine uygulayabilirsiniz.

Be Curly ile buklelerinizi yeniden belirginleştirin.

Be Curly sadece kıvırcık saçları değil, tüm saç ve dokularını nemlendirmek, kabarmayı yatıştırmak ve karışıklıkları açmak için idealdir. Koleksiyon %94 doğal türevlidir*, ve maske organik babassu yağı ve shea yağı sertifikasına sahiptir. • Bol miktarda uygulayın ve önce parmaklarınızı sonra geniş dişli tarağı kullanarak saçı açın. • Düz saçları maşa ile şekillendirmeden önce hazırlamak için de idealdir. Saçınızın şekli daha uzun süre dayanır. • Dalgalı/kıvırcık saçlar için: Maskeyi tamamen durulamayın, saçınızı belirginleştirmek için şekillendirici bir ürün görevi görür. Saçınızı bir difüzörle kurutun ya da doğal yollarla kurumaya bırakın.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI