Ana SayfaMagazinGüzel ve Çirkin müzikalinin galası

Güzel ve Çirkin müzikalinin galası

Yönetmenliğini Rob Roth, koreografisini ise Matt West`in üstlendiği, klasik bir aşk hikâyesini unutulmaz karakterler, muhteşem bir set ve kostümlerle tamamlayan müzikalin yaratıcı ekibi ve oyuncuları, ünlü isimlerin de izlediği gösteri öncesi  Zorlu’da düzenlenen galada, Zorlu Ailesi, Zorlu Grubu, Disney Türkiye, Broadway Entertainment ve Nederlander Worldwide Entertainment yöneticileri ile bir araya geldi.

Taşralı güzel Belle ve büyüyle lanetlenen Prens Beast’in imkansız aşkını muhteşem bir performansla sahneye taşıyan Beauty and the Beast müzikali, 20. yılı onuruna düzenlenen dünya turnesinin ilk durağında İstanbullularla buluşmaya devam ediyor. Muhteşem performansların yanı sıra olağanüstü dekor ve kostümleri ile İstanbullu sanatseverlere büyüleyici bir gece yaşatan Beauty and the Beast ekibi dakikalarca ayakta alkışlandı.

3 hafta boyunca izleyici ile buluşacak olan müzikalin galasında, beyaz perdenin genç yüzlerinden, ödüllü oyuncu Damla Sönmez, Ece Erken ve eşi Serkan Uçar, ünlü sanatçı Nilgün Belgün, tiyatro oyuncusu Neslihan Yeldan ve dizi oyuncusu Özgür Özberk gibi isimler de dikkat çekti.

 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI