Ana SayfaGüzellikGüzellik Ritüellerinin Vazgeçilmezleri Sadece Sephora’da

Güzellik Ritüellerinin Vazgeçilmezleri Sadece Sephora’da

Bu özel ürünler arasında yer alan değerli taşlardan tasarlanmış Gua Sha ve Quartz yüz rollar’ları, kirpik kıvırıcıları, mini boy parfüm şişeleri ve özel seyahat kitleri güzellik rutinlerinize heyecan getiriyor.



ROSE QUARTZ GUA SHA

Geleneksel Çin tıbbından ilham alan bu masaj aleti, pembe kuvarsın gücü ile yüzünüzü rahatlatacak masaj için tasarlanmıştır.

Pürüzsüz yüzeyiyle yanaklara, alına ve boyuna kolaylıkla uygulanabilir. Ürünün daha yuvarlak olan tarafı ise göz çevresi ve şişlikleri azaltmaya yardımcı olmak için ideal bir çözüm sunuyor. Girintili kısmı sayesinde ise  elmacık kemiklerini daha pürüzsüz hale getirmek ve yüz kontörüne şekil vermek için tercih ediliyor.
 

QUARTZ YÜZ ROLLERİ

Cilt tonunu eşitlemeye yardımcı olan bu özel yüz roller’ları ışıltılı ve sıkı bir cilt görünümü destekliyor.

Üründe bulunan büyük taşın yüz hattındaki geniş bölgelerde kullanılması öneriliyor. Küçük taş göz çevresi ve hassas bölgeler için ideal kullanım kolaylığı sağlıyor.

Aydınlık ve sağlıklı bir yüz görünümü için roller’ı alnınıza, yanaklarınıza, yüz kontörünüze, boynunuza, gözlerinize ve dudaklarınıza  5-10 dakika boyunca nazikçe masaj yaparak kullanmanız yeterlidir.
 

KİRPİK ŞEKİLLENDİRİCİ

Yumuşak silikon pedlere sahip kirpikleri kıvırmayı sağlayan şekilledirici, güzellik tutkunlarının radarına giriyor. Kirpiklerinize birkaç saniye uygulamanın yeterli olacağı ürün ile çarpıcı bakışlara sahip olmak artık çok kolay!

Sephora’nın sürdürülebilirlik ilkesiyle üretilen ambalajı ve bitki bazlı mürekkep kullanımı ise doğaya duyarlı üretimi ile dikkatleri çekiyor.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI