Ana SayfaDekorasyonHaaz`da büyük indirim

Haaz`da büyük indirim

Farklı zevklere hitap eden, özel tasarımlar arayan ve yaşam alanlarını özelleştirmek ve farklılaştırmak isteyenlerin tek adresi olan HAAZ, Dünyaca ünlü markaların mobilya, tasarım ve objeleriyle birlikte dünyanın dört bir yanından toplanmış ve bir eşi daha bulunmayan özel parçalar ve farklı kültürlerden birçok sanatçının özgün eserleri yer vermeye devam ediyor. HAAZ’ da Moroso, BD Barcelona, Tom Dixon, Andrew Martin, Droog Design,  Jonathan Adler, Fornasetti, Gustav Louis, Bitossi, Ibride, Voluspa ve Artek gibi tanınmış mobilya ve aksesuar markalarının yanı sıra geleceğin imzası olacak sanatçıların işlerine yer veriliyor. 

En güzel hediye seçeneklerinden dünyanin en ünlü porselen markalarından İspanyol Lladro  porselenlerinin en son tasarımları ile Amerikali ünlülerin evlerini de tasarlayan Jonathan Adler in porselen ve kirtasiye ürünleri yeni yila kadar HAAZ da indirimli olarak satışa sunuluyor. 

Haaz’ da ilk kez gerçekleşecek %50 ‘ ye varan inidirim yapilan dünyaca ünlü Lladro, Jonathan Adler, Artecnica, Ibride  markalarinin ürünlerini alarak kendinizi ve sevdiklerinizi sevindirin.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI