Ana SayfaGüzellikHande Erçel L’Oréal Paris'in Yeni Güzellik Elçisi

Hande Erçel L’Oréal Paris’in Yeni Güzellik Elçisi

L’Oréal Paris; süper parlak ve doğal tonlarda renk sonucu sağlayan L’Oréal Paris Casting Créme Gloss saç boyasının tanıtımını, yeni güzellik elçisi olan Hande Erçel ile gerçekleştirdi. Hande Erçel L’Oréal Paris Casting Créme Gloss ile saç renginde gerçekleştirdiği değişim hakkında: “Saçlarımda bir değişiklik yapmak, daha parlak bir saç rengine sahip olmak hep istediğim şeylerden biriydi. Ama hep aklıma takılan, ya saçlarım yumuşaklığını kaybederse, ya boyadığımda doğal görünmezse, ya sonra dipten çıkan farklı renk yüzünden sürekli saçımı boyamak zorunda kalırsam sorularından dolayı ertelemiştim. Meğer bu sorular birçok genç kızın aklına takılıyormuş ve tam da bu yüzden L’Oréal Paris, Casting Créme Gloss’u geliştirmiş. Benim gibi saçlarını boyamaya cesaret edemeyenler için birebir…”

Saçlarını boyamaya karar verdikten sonra sosyal medya üzerinden takipçilerine onu hangi saç rengiyle görmek istediklerini soran Hande Erçel, onlardan gelen yanıtlar doğrultusunda saçlarımı L’Oréal Paris Casting Créme Gloss 680 Bronz Kahve’ye boyadı ve şimdi çok mutlu olduğunu söyledi.

18 farklı renkten oluşan Casting Créme Gloss serisinde Hande Erçelin kullandığı 680 Bronz Kahve rengi içerisinde hem altın hem de hafif kızıl yansımaların bulunduğu çok modern bir karışım. 

L’Oréal Paris Casting Créme Gloss amonyaksız ve arı sütü içeriyor. Bu sayede saçlarınız yumuşacık olacak. Ayrıca yalnızca 28 yıkamaya kadar kalıcı olan L’Oréal Paris Casting Créme Gloss ile artık özgürsünüz. Kendi saç renginize dönmek tamamen sizin elinizde.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI