Ana SayfaDekorasyonHaremlique Istanbul’dan Yeni Koleksiyon: Sultan’s Garden

Haremlique Istanbul’dan Yeni Koleksiyon: Sultan’s Garden

Haremlique Istanbul en son koleksiyonu içerisinde yeni tasarımı Sultan’s Garden’ı beğeniye sunuyor. Zarif yatak ve masa ürünlerinde hayat bulan desen egzotik görünümü ile dikkat çekiyor. Satışa sunulan ürünler arasında Haremlique Istanbul’un beğenilen stillerine güncel dokunuşlar da bulunuyor. Marka aynı zamanda dekoratif aksesuarlardan oluşan Fy-shan X Haremlique Istanbul koleksiyonunu da tanıtıyor.

 
Sultan’s Garden
 
Sultan’s Garden kişiye özel hayali bir bahçe fikrinden hareketle ortaya çıkıyor. Doğayla iç içe, huzur veren ve dinlenmeye çekilmek için yaratılmış bahçe farklı bölgelere ait güzelliklerin bir arada yaşatıldığı düşsel bir atmosfer oluşturuyor. Gerçek üstü bir anlatımla bir araya getirilen bu motifler kusursuz bir ahenk yakalıyor.
 
Yalın güzellikleri ile girdikleri ortama ferah bir hava katan galalar ile canlı renkleri zarafetle bir araya getiren, tekrar tekrar hayat bulan starliçeler bu bahçenin çiçekleri arasında yer alıyor.  Sultan’s Garden tasarımındaki çiçeklere hurma, muz ve palmiye ağaçları eşlik ediyor. Mimari detaylarla süslenen bu ambiyans içerisinde at, pars, kaplumbağa ve çeşitli kuşlar yer alıyor.
 
Sultan’s Garden deseni ile hazırlanmış ürünler arasında yatak örtüsü, dekoratif yastık, Amerikan servis, seyahat çantası ve makyaj çantası yer alıyor.
 
Büyüleyici Sultan’s Garden desenini tamamlayacak nevresim takımları da yeni satışa sunulan ürünler arasında bulunuyor. Muz yaprakları formunda büyük nakış işlemeleri ile bezenmiş Banana Leaf nevresim takımı ile sepet örgü formunda nakışa sahip Suadiye nevresim takımı markanın yatak ürünleri arasına eklenen en yeni ürünler oluyor.
 

 
Zamansız tasarımlara yeni yorumlar…
 
Haremlique Istanbul en beğenilen tasarımları arasında yer alan Yeniköy, Bebek ve Haydarpaşa koleksiyonlarına da güncel bir görünüm kazandırıyor. Her biri yeni renklerle tekrar yorumlanan bu stiller canlı tonlarıyla dikkat çekiyor. Yeniköy tasarımına kırmızı ve kırık beyaz tonlarında renk seçenekleri eklenirken Bebek deseni iki farklı rengin bir arada kullanıldığı alternatifi ile göz dolduruyor. İki renkli tek sıra nakışla süslenmiş Haydarpaşa nevresim takımı ise yeşil ve gri renkleriyle yeniden yorumlanıyor.
 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI