Ana SayfaYaşamHarry Potter`ın yazarı J.K.Rowling`ten yeni üçleme

Harry Potter`ın yazarı J.K.Rowling`ten yeni üçleme

Harry Potter, hayranlarına iyi bir haberimiz var. 2001-2011 tarihleri arasında izlediğimiz 8 filmden sonra seri bitmişti. Serinin hayranları bir süredir, J.K.Rowling`ten yarattığı büyülü dünyada geçen yeni bir kitap beklentisi içindeler. Rowling ise bir süre önce yaptığı açıklamada Harry Potter`ın devamını yazmayacağını açıklayarak, fanları üzmüştü. Ancak geçtiğimiz aylarda serinin geleceği hakkında konuşan J.K. Rowling, Warner Bros’la birlikte yeni bir macera üzerinde çalıştıklarını açıklamıştı. 

J.K. Rowling tarafından kaleme alınan ve Hogwarts dünyasının bir uzantısı olan `Fantastik Canavarlar Nelerdir, Nerede Bulunurlar?` kitabı beyazperdeye uyarlanacak. Filmde Fantastik Canavarlar kitabının kurgusal yazarı Newt Scamander’ın öykülerini anlatılacak.

Konuyla ilgili olarak New York Times’a konuşan Warner Bros yöneticisi Kevin Tsujihara, Fantastik Canavarlar’ı ilk olarak tek film olarak düşündüklerini, ancak bugünlerde kitabı bir üçlemeye çevirmeyi düşündüklerini müjdeledi. Hikaye, Harry Potter`ın yaşadığı dönemden 70 yıl öncesinde geçecek ve yeni üçleme Harry Potter serisinin doğrudan bir öncülü olmayacak. İki seri arasındaki bağlantı sadece paylaştıkları büyücüler dünyası olacak. 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI