Ana SayfaYaşamHayatınızı Kontrol Etmemesi Gereken 5 Şey

Hayatınızı Kontrol Etmemesi Gereken 5 Şey

Mutlu bir yaşam için tek bir sır yok; ancak ona ulaşmak için birçok yol var. Hayatınızı pişmanlıklarla geçirmemek için ipleri elinize almanın tam zamanı. İşte kontrolünü elinizde tutmanız gereken 5 şey:

1. Korku
Korku, son derece güçlü bir şey -tabii kötü manada. Sizi paralize edebilir ve tutkulularınıza ve hedeflerinize ulaşmada sizi engelleyebilir; potansiyelinizi ortaya çıkarmanızın önüne geçebilir. İstediğiniz şeyin peşinden giderken yaşadığınız olası başarısızlıkların sizi engellemesine izin vermemekse elinizde.

Başarısız olabilirsiniz, peki ya olmazsanız? Kararları sizin adınıza korkularınız verirse bunun cevabını asla bilemezsiniz.

2. Başkalarının düşünceleri
Kendine en çok güvenen insan bile başkalarının ne düşündüğü konusunda endişe duyabilir. Güvensizlik insan doğasının bir parçası. Çoğu zaman başkalarını mutlu edecek ve onların fikirlerine göre hareket edecek tercihler yaparız; bu da gerçekliğimizi yitirmemize neden olur. 

Başkalarının ne düşündüğünü önemsemeyi bıraktığınız zaman üzerinizdeki baskıdan da kurtulursunuz. En iyi liderlerin bulundukları yere kendi kuralları ile geldiklerini unutmayın.

3. Negatif duygular
Öfke, kıskançlık, ve nefret hiçkimse için iyi değildir. Bu negatif duygular sizi içten içe tüketir ve fikirlerinizin bulanıklaşmasına neden olur. Bunun yerine nasıl daha iyi bir hayat yaşayacağınıza odaklanmalı ve duygusal detoksa girmelisiniz.

Duygularınızın sizi kontrol etmesindense ipleri elinize almayı denemelisiniz.

4. Para
Evet, para günümüzde yaşamsal önem taşıyor olsa dahi etrafınızda olan bitenleri şekillendirecek bir faktör olmamalı. Zira asla elinize geçen meblağdan tatmin olmayacaksınız. Az, dolu dolu bir yaşam için anahtardır.

5. Sizden başkaları
Basitçe söylemek gerekirse, bu sizin hayatınız ve ondan siz sorumlusunuz. Ne ailenizin sizden bekledikleri ne de toplumun söyledikleri günün sonunda sizin yaşam tercihlerinizi belirlememeli. Bunu yapan siz olmalısınız.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI