Ana SayfaGüzellikHer An Kusursuz Saçların Sırrı “ELSEVE”

Her An Kusursuz Saçların Sırrı “ELSEVE”

Elseve ailesinin bir diğer yeni üyesi Bukle Belirginleştirici Bakım Kremi Amla Yağı, kıvırcık, dalgalı, bukleli saçların ihtiyaç duyduğu bakımı sağlıyor ve saçlarda 48 saat boyunca belirgin buklelerin anahtarını sunuyor. Islak saçlara ya da gün içerisinde ihtiyaç duyulduğu anda kuru saçların uçlarına ve boylarına uygulanabilen Dream Long Bye-Bye Makas Saç Bakım Kremi ise kırık uçları onararak kırık uç ve boyların güçlenmesini sağlıyor.
 
‘Mucizevi Yağ’ Amla Özlü Bukle Belirginleştirici Bakım Kremi Amla Yağı İle Daha Belirgin Bukleler…
Kıvırcık, dalgalı, bukleli saçların ihtiyaç duyduğu bakım, saç bakım uzmanı L’Oréal Paris Elseve’in özel olarak geliştirdiği ‘mucizevi yağ’ amla özlü Bukle Belirginleştirici Bakım Kremi Amla Yağı’nda saklı. Bukle Belirginleştirici Bakım Kremi Amla Yağı, tek harekette 3 etki sağlıyor. L’Oréal Paris laboratuvarlarında son teknoloji kullanılarak kıvırcık, dalgalı, bukleli saçların ihtiyacına uygun olarak geliştirilen yeni Bukle Belirginleştirici Bakım Kremi Amla Yağı ile saçınız yoğun bir şekilde besleniyor, şekil alıyor ve 48 saat boyunca belirgin buklelere sahip oluyor.
 
Bye-Bye Makas Saç Bakım Kremi İle Kırıklara Bye Bye…
İlk uzun saç bakım karışımı olan L’Oréal Paris Elseve Dream Long ile uzun saç artık hayal olmaktan çıkıyor. Dream Long; içeriğindeki hint yağı ile saçı derinlemesine besleyip, yumuşaklık ve parlaklık verirken vitaminler ile saçı güçlendirerek kırılmasını engelliyor. Keratin içeriğiyle saçın ana maddesi olan keratini saça geri kazandıran Dream Long, uzun saç hayalini gerçekleştiriyor. Dream Long Bye-Bye Makas Saç Bakım Kremi, kırık uçları onararak kırık uç ve boyların güçlenmesini sağlıyor. Bunların yanında özel formülü sayesinde saçı 180° ısıya kadar koruyor. Islak saçlara ya da gün içerisinde ihtiyaç duyulduğu anda kuru saçların uçlarına ve boylarına uygulanabilen Dream Long Bye-Bye Makas Saç Bakım Kremi, saçınızın son 3 cm’sini bile kurtarmanızı sağlıyor.
 
Yeni Elseve Dökülme Karşıtı Güçlendirici Bakım Kremi ile Daha Güçlü Saçlara Hazır Mısın?
Elseve Dökülme Karşıtı ailesinin en yeni üyesiDökülme Karşıtı Güçlendirici Saç Bakım Kremiile içten dışa güçlü saçlara sahip olun! Arginine proteini, biotin ve vitamin B5 ile zenginleştirilmiş bakım kremi saçınızı kökten uca koruyor ve güçlendiriyor. Ağırlaşma yapmadan, koruyucu bariyer görevi görüyor. Tarama sırasındaki koparak dökülmeleri %98.8 oranında azaltan Dökülme Karşıtı Güçlendirici Saç Bakım Kremiile koparak dökülme ve kırılmalara son! Dökülme Karşıtı Güçlendirici Saç Bakım Kremi, kurutma ya da şekillendirme öncesi, ıslak ya da kuru saça uygulanıyor. 
Her anınızda yanınızda olan L’Oréal Paris Elseve kusursuz saçların sırrını sunuyor.
 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI