Ana SayfaGüzellikHer Yaşa Uygun Güçlü Onarıcı Bakım: Eau Thermale Avène Cicalfate Serisi

Her Yaşa Uygun Güçlü Onarıcı Bakım: Eau Thermale Avène Cicalfate Serisi

Eau Thermale Avène Cicalfate + Cream ile Güçlü Onarıcı Etki

Hasar görmüş ciltler için özel olarak formüle edilen Eau Thermale Avène Cicalfate + Cream, güçlü onarıcı etkisiyle yüz ve vücutta oluşan hasarı giderirken hem nem ihtiyacını karşılıyor hem de kremsi dokusuyla cildi bir bandaj gibi koruyor. Cildin tüm ihtiyaçları düşünülerek geliştirilmiş olan Eau Thermale Avène Cicalfate+ Cream, lazer ve peeling gibi uygulamalar sonrası hassas ciltlerin yatışmasına, onarılmasına yardımcı oluyor.

Her yaşa uygun Eau Thermale Avène Cicalfate+ Cream, alerjik reaksiyon riskini minimize edecek şekilde formüle edilmiş içeriği ve Pierre Fabre patentli C+-RestoreTM aktif maddesi, çinko sülfat ve bakır sülfat kombinasyonu ve Avène Termal Su sayesinde hasar görmüş cildin doğal bariyerini yenilemeye yardımcı oluyor.

 

Hassas Ciltler için Kurutucu ve Yatıştırıcı Sprey

Eau Thermale Avène Cicalfate+ Absorbing Repair Spray, formülündeki üç temel bileşen; Pierre Fabre patentli C+-RestoreTM aktif maddesi, bakır sülfat ve çinko sülfatın kombinasyonu ve Avène Termal Su sayesinde cildin doğal halinin desteklenmesine, ve cilt rahatsızlıklarının yatıştırılmasına ve içerdiği kurutucu pudra sayesinde hassas cildi kurutmaya yardımcı oluyor. Kokusuz formülüyle bebekler ve çocuklarda da yüz, vücut, bebek bezi bölgelerine uygulanabiliyor.

 

Dudaklarda Onarıcı Etki

Çatlamış, hasar görmüş dudaklar için özel bir bakım sunan  Eau Thermale Avène Cicalfate Baume Levres, hasar görmüş dudaklarda onarıcı etki, uzun süreli nemlendirme ve koruma etkisi sağlıyor.

 

 

Hasarlı Ciltler için Onarıcı Masaj Jeli 

Cicalfate+ Masaj Jeli ana bileşenlerin kombinasyonu ve cilde masaj yapmaya yardımcı olan jel dokusu sayesinde yeni oluşan cilt kusurları ve izlerinin görünümünü azaltmaya destek oluyor. Böylece cilt daha pürüzsüz, konforlu ve yumuşak bir dokuya kavuşuyor. Özel masaj tekniği ile uygulanması tavsiye edilir.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI