Ana SayfaGüzellikHer Yaşta Güzel Bir Cilt Görünümü

Her Yaşta Güzel Bir Cilt Görünümü

Cildinizin yaşınıza göre farklı ihtiyaçları olduğunu biliyor musunuz? Daha genç ve canlı görünen bir cildin sırrı, yaşın ihtiyaçlarına özel geliştirilmiş uzman bir bakımda saklı. L’Oréal Paris laboratuvarlarında son teknoloji kullanılarak 30’lu, 40’lı ve 50’li yaşlardaki cildin ihtiyacına uygun olarak geliştirilen ‘Yaş Uzmanı’  Kırışıklık Karşıtı Krem serisi ile cildiniz pürüzsüz ve yenilenmiş bir görünüme kavuşuyor.

Opuntia Çiçeği içeren formülü ile tek kremde 3 etki

Farklı yaşların değişen cilt ihtiyaçlarına çözüm sunan ‘Yaş Uzmanı’ serisi, çölde bile kendini yenileyen Opuntia Çiçeği Özü içeren 3 farklı kremi ile yaşa özel olarak ayrışıyor.

Yaş Uzmanı 30+ Kırışıklık Karşıtı Nemlendirici Krem; Opuntia Çiçeği Özü ve Kolajen Biosferleri ile zenginleştirilmiş özel formülü ile cildin ince çizgi görünümünü azaltıyor, esnekliğini arttırıyor ve nemlendiriyor. Yaş Uzmanı 40+ Kırışıklık Karşıtı Sıkılaştırıcı Krem, Opuntia Çiçeği Özü ve Retino Peptidler içeren formülü ile cildin kırışıklık görünümünü azaltıyor, cildi sıkılaştırırken nemlendiriyor. Yaş Uzmanı 50+ Kırışıklık Karşıtı Yenileyici Krem ise Opuntia çiçeği özü ve Yağ Özleri içeren formülü ile kırışıklık görünümünü azaltarak, yüz hatlarını şekillendiriyor ve nemlendiriyor.
L’Oréal Paris Yaş Uzmanı serisi 30, 40 ve 50’li yaşlarda cildin farklı ihtiyaçlarına özel bakım sunarak pürüzsüz ve yenilenmiş bir cilt görünümü sunuyor.

L’Oréal Paris Güzellik Elçisi Nur Fettahoğlu’nun tercihi de ‘Yaş Uzmanı’

L’Oréal Paris, cilt bakım kategorisinde yer alan yeni serisi “Yaş Uzmanı” için pozitif enerjisiyle dikkatleri üzerine çeken Nur Fettahoğlu ile yepyeni bir işbirliğine imza attı. Nur Fettahoğlu,  yeni güzellik elçisi olarak L’Oréal Paris’in sayısız yıldızları arasında yerini aldı.
L’Oréal Paris ailesinin bir parçası olduğu için çok mutlu olduğunu belirten Nur Fettahoğlu; Kadınların gerçek güzelliklerini ortaya çıkarmaları için yol göstermek benim için çok anlamlı. Bakımımı ve güzelliğimi L’Oréal Paris’in deneyimine emanet etmiş olmaktan dolayı da çok mutluyum. Bir oyuncu olarak cildimin bakımlı ve canlı görünmesi önemli. Her yaşın güzelliği farklı, tabi cildimizin ihtiyaçları da farklı. Her yaşın ihtiyacına özel geliştirilmiş Yaş Uzmanı serisi ile cildiniz her yaşta güzel” dedi.
 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI